Tue toimintaa

Hienoa, haluat siis tukea toimintaamme! Mutta mietit ehkä miten. Tässä joitain vinkkejä!

Levitä tietoa!

Tavoitteidemme täyttymisen ehdoton edellytys on saada mahdollisimman moni kansalainen epäilemään virallisia totuuksia ilmastonmuutoksen suhteen. Käytännön kokemus on osoittanut, että parhaiten ihmiset kuuntelevat vakiintuneista käsityksistään poikkeavia näkemyksiä, kun kertojana on luotettava kaveri, joka rauhallisesti ja selkeästi argumentoiden osoittaa virheet propagandassa. Haluamme, että sinä olet tutuillesi ja sukulaisillesi tuo luotettava kaveri! Aggressiivista käännyttämistä kannattaa kuitenkin välttää, sillä se herättää vain vastareaktion. Paras ja tehokkain tapa onkin puuttua väärinkäsityksiin ja harhaluuloihin niiden noustessa muuten keskustelussa esille. Samassa yhteydessä onkin hyvä kertoa yhdistyksemme olemassaolosta sekä viitata nettisivuihimme lisätiedon lähteenä! Valmistautuminen ei tietenkään ole pahitteeksi, joten kannattaa lukea tältä sivustolta lisää ilmastonmuutoksesta sekä seurata aiheeseen liittyviä linkkejä.

Linkitä sivuillemme


Jos sinulla on omat nettisivut tai blogi, niin voit linkittää sivuillemme kätevästi ja näyttävästi käyttämällä valmiita linkkikuvakkeitamme, joista yksi näkyy esimerkkinä oikealla. Voit kopioida mieleisesi linkkikuvakkeen omalle palvelimellesi tai käyttää esimerkkikoodejamme suoraan, jolloin kuvake tulee ilmastofoorumi.fi -palvelimelta. Esimerkkikuvaketta klikkaamalla pääset foorumillemme näkemään tällä hetkellä saatavilla vaihtoehdot ja esimerkkikoodit niiden käyttöönottoon.

Järjestämme mahdollisuuksien ja tilanteiden mukaan jäsen- ja varainhankinta- sekä tiedotuskampanjoita, mielenilmauksia sekä muita tilaisuuksia. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tällaiseen toimintaan, lähetä meille sähköpostia osoitteella osallistu.ei.spämmiä@ilmastofoorumi.fi. Kerro viestissä sijaintisi ja halukkuutesi erilaisiin aktiviteetteihin, ja otamme sitten tarpeen mukaan yhteyttä.

Liity jäseneksi!

Ilmastofoorumi ry on avointa toimintatapaa kunnioittava järjestö. Toimintaamme ohjaa vuosikokouksen valitsema hallitus. Yhdistyksen vuosikokouksissa jokainen jäsen on äänivaltainen ja luonnollisesti kuka tahansa voi liittyä jäseneksemme. Mielestämme avoin ja demokraattinen päätöksenteko on ainoa oikea tapa toimia, puhuttiin sitten ympäristönsuojelusta tai politiikasta laajemmin.

Taloudellisesta tuesta…

Toimintamme rahoitetaan täysin jäsenmaksu- ja lahjoitustuotoin. Jäsen- ja varainhankintakampanjat, mielenilmaukset sekä muut aktiviteetit toteutetaan vapaaehtois- ja talkoovoimin. Sääntöjemme mukaisesti yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia, avustuksia ja testamentteja. Lisäksi voimme asianomaisella luvalla järjestää rahankeräyksiä. IBAN-tilinumeromme on FI14 7997 7997 0506 17 (BIC-koodi HOLVFIHH). Pankkimme on Holvi Payment Services Oy. Lahjoitukset käsitellään luonnollisesti luottamuksellisesti. Jos kuitenkin haluat tukesi näkyvän sivuillamme jotenkin, ota yhteyttä osoitteella ilmastofoorumi.ei.roskapostille@ilmastofoorumi.fi.

Share This