Liity jäseneksi

Sääntöjemme mukaisesti jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Ylläoleva kuvaaja näyttää nykyisen jäsenmäärän ja uusien jäsenhakemusten määrän. Jäsenmaksumme on 10 €/kalenterivuosi.

Liittyminen on helppoa. Tee näin:

  1. Täytä alla oleva jäsenhakemuslomake. Huomaa, että kaikki kentät ovat pakollisia.
  2. Maksa kuluvan vuoden jäsenmaksu Holvin kautta.
    Huom! Voit jättää ao. jäsenhakemuslomakkeen täyttämättä, jos täytät samat tiedon Holvissa! Jos et voi käyttää Holvia, voit maksaa jäsenmaksun myös tilisiirtona tilille FI14 7997 7997 0506 17 (BIC-koodi HOLVFIHH). Pankkimme on Holvi Payment Services Oy.
  3. Saat vahvistuksen jäseneksi hyväksymisestä, kun yhdistyksen hallitus on käsitellyt hakemuksesi. Voit halutessasi tiedustella hakemuksesi etenemistä puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Jäsenyyttä voi hakea myös kirjallisesti lähettämällä jäsenhakemuslomakkeessa mainitut tiedot sisältävä, muuten vapaamuotoinen kirje osoitteella Ilmastofoorumi ry, C/O Pasi Matilainen, Holkkitie 2, 40530 Jyväskylä.

Jos olet kiinnostunut kannatusjäsenyydestä joko yksityishenkilönä tai yhteisön edustajana, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteella ilmastofoorumi.poista.tämä@ilmastofoorumi.fi. Kannatusjäsenten vuosittainen jäsenmaksu on 200€. Myös kannatusjäsenmaksut sekä lahjoitukset voi hoitaa Holvi-verkkokaupassamme.

Jäsenhakemuslomake – Ilmastofoorumi ry

Etunimet:
Sukunimi:
Osoite:
Postinro ja -toimipaikka:
Kotikunta:
Syntymäaika (PP.KK.VVVV):
Sähköposti:
Puhelinnro:
Varmistuskoodi:

(Varmistuskoodin avulla estämme automatisoidut lomakkeen väärinkäytöt.)