Liity Ilmastofoorumi ry:n jäseneksi

Sääntöjemme mukaisesti jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenmaksumme on 20 €/kalenterivuosi.

Liity jäseneksi verkkokaupan kautta

Yksinkertaisinta jäseneksi liittyminen on Holvi-verkkokauppamme kautta. Samalla voit maksaa jäsenmaksun credit- ja debit-korteilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Liity jäseneksi Holvin kautta painamalla tästä

Saat vahvistuksen jäseneksi hyväksymisestä, kun yhdistyksen hallitus on käsitellyt hakemuksesi. Voit halutessasi tiedustella hakemuksesi etenemistä puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuslomake

Jos et voi käyttää Holvia liittymiseen (ks. yllä), voit liittyä myös perinteisin keinoin. Täytä ensin alla oleva jäsenhakemuslomake. Huomaa, että kaikki kentät ovat pakollisia.

Maksa sitten kuluvan vuoden jäsenmaksu tilisiirtona tilille FI14 7997 7997 0506 17 (BIC-koodi HOLVFIHH). Pankkimme on Holvi Payment Services Oy.

Saat vahvistuksen jäseneksi hyväksymisestä, kun yhdistyksen hallitus on käsitellyt hakemuksesi. Voit halutessasi tiedustella hakemuksesi etenemistä yhdistyksen puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Liity kannatusjäseneksi

Jos olet kiinnostunut kannatusjäsenyydestä joko yksityishenkilönä tai yhteisön edustajana, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Kannatusjäsenten vuosittainen jäsenmaksu on 200€. Myös kannatusjäsenmaksut sekä lahjoitukset voi hoitaa Holvi-verkkokaupassamme.


Share This