Lahjoita Ilmastofoorumi ry:lle ja tue toimintaa

Miksi lahjoittaa Ilmastofoorumille?

Ilmastofoorumi ry on Suomen ainoa järjestäytynyt kriittinen ja realistinen ääni ilmastonmuutosta ja erityisesti siihen liittyviä poliittisia toimenpiteitä – eli kansalaisia ja yrityksiä koskevan sääntelyn ja rajoitusten sekä verotuksen kiristämistä – koskevassa keskustelussa. Yksikään puolue tai muu järjestö ei tee sitä samaa työtä, jota Ilmastofoorumi ry tekee.

Toimintamme rahoitetaan täysin jäsenmaksu- ja lahjoitustuotoin. Jäsen- ja varainhankintakampanjat, mielenilmaukset, eduskunnalle ja sen valiokunnille annetut lausunnot, muut kannanotot ja mielipidekirjoitukset sekä kaikki muut yhdistyksen toiminnot toteutetaan vapaaehtois- ja talkoovoimin. Toisin kuin lähes kaikki muut ilmastokeskustelun toimijat, meidän toimintaamme ei rahoiteta verovaroista tai kansainvälisten korporaatioiden tuella. Toimimme ihmisten ja ympäristön puolesta, ja olemme ihan tavallisten ihmisten rahoittamia.

Paras tapa tukea toimintaamme on osallistua siihen liittymällä yhdistyksen jäseneksi, mutta tiedämme, ettei yhdistystoiminta sovi kaikille eivätkä kaikki halua liittyä eri yhdistyksiin jäseniksi. Tämän vuoksi olemme hakeneet ja saaneet rahankeräysluvan, jotta voimme kerätä myös lahjoituksia. Pyrimme myös pitämään yhdistyksen talouden mahdollisimman läpinäkyvänä, esimerkiksi tämän avoimen budjetin avulla.

 

Kuinka lahjoittaa Ilmastofoorumille?

 

Tee tilisiirto verkkopankistasi

Suoraviivaisin tapa on tehdä tilisiirto verkkopankistasi. IBAN-tilinumeromme on FI14 7997 7997 0506 17 (BIC-koodi HOLVFIHH). Pankkimme on Holvi Payment Services Oy. Verkkopankin kautta voit tehdä juuri sen kokoisen lahjoituksen kuin itse haluat ja voit myös tehdä toistuvan lahjoituksen, esimerkiksi kuukausittain.

 

Osta lahjoitustuote Ilmastofoorumin verkkokaupasta

Tarjoamme Holvi-verkkokauppamme kautta ”lahjoitustuotteita” eli käytännössä voit lahjoittaa verkkokaupan kautta lisäämällä ostoskoriisi haluamasi määrän 10 euron tai 100 euron lahjoituksia. Lahjoitukset voit sitten maksaa Holvin tukemilla maksutavoilla kuten verkkopankilla tai maksukorteilla. Klikkaa tästä 10 euron lahjoitustuote tai 100 euron lahjoitustuote!

 

Lahjoita Facebookin kautta

Tämä lahjoituskeino on tulossa, kunhan saamme lahjoitustilin avattua Facebookin kanssa. Prosessi on yllättävän byrokraattinen. 🙂 Kerromme yksityiskohdista tällä sivulla, kunhan se on mahdollista.

 

Jokin muu keino lahjoittaa?

Jos haluaisit lahjoittaa yhdistykselle jollakin muulla tavalla, niin kerrothan siitä meille! Lähetä vaikkapa sähköpostia osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Huomaathan, että emme kuitenkaan aio järjestää lipaskeräyksiä tai muutoinkaan mahdollistaa käteisen rahan lahjoittamista, koska sellainen sitoisi yhdistyksen voimavaroja suhteettoman paljon hyötyyn nähden.

 

Ilmastofoorumin rahankeräyslupa

Tämän rahankeräyksen toimeenpanija on Ilmastofoorumi ry, Poliisihallituksen 24.03.2020 myöntämän rahankeräysluvan RA/2020/291 perusteella. Keräyksen toimeenpanoaika on 24.03.2020 – 31.01.2022 ja toimeenpanoalue on koko Suomi lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerättävien varojen käyttötarkoitus on yhdistyksen toiminnan kehittäminen sekä yleisön saataville tuotavien ilmastonmuutosta ja sitä koskevaa yhteiskunnallista keskustelua käsittelevien materiaalien tuottaminen ja jakelu. Kerättävät varat on tarkoitus käyttää keräyksen toimeenpanoaikana.

Share This