NIPCC:n Ilmastonmuutos uudelleenharkittuna II: Fysikaalinen tiede

NIPCC:n Ilmastonmuutos uudelleenharkittuna II: Fysikaalinen tiede


Yleisön pyynnöstä Ilmastofoorumi ry on painattanut erän hallituksista riippumattoman kansainvälisen ilmastonmuutospaneelin NIPCC:n uusimman raportin suomennettua yhteenvetoa. Aikakauslehtipaperille painettu yhteenveto on 24-sivuinen pakkaus tiivistä asiaa selvällä suomen kielellä lähdeviitteineen.

Painettuja yhteenvetoraportteja on saatavilla Ilmastofoorumi ry:n verkkokaupasta kahden, viiden ja kymmenen kappaleen paketeissa. Maksuton PDF-versio on myös ladattavissa.

Painotuotteiden myynnistä kertyvät varat käytetään ensisijaisesti samojen vihkosten jakamiseen valikoiduille poliitikoille ja median edustajille, toissijaisesti yhdistyksen muuhun toimintaan. Suomennoksen julkaisu ja myynti Heartland Instituten ja NIPCC:n luvalla. Myynnistä kertyneet varat näkyvät Ilmastofoorumi ry:n avoimessa budjetissa kohdassa ”Tukituotteet”.

Jos haluat ”ilmiantaa” jonkun poliitikon, mediavaikuttajan tai mielipidevaikuttajan, jolle meidän tulisi mielestäsi ehdottomasti lähettää painettu kopio raportista, jätä ehdotuksesi alla olevaan kommenttiboksiin. 🙂

Facebook-kommentit

kommentti(a)

Share This