Ilmastofoorumi ry

Mediatiedote 18.5.2008
Vapaa julkaistavaksi heti

ILMASTOFOORUMI RY OTTI KÄYTTÖÖN UUDEN NIMEN

Viime vuonna perustettu GreenFree Finland ry päätti sääntömääräisessä vuosikokouksessaan 17.5.2008 Helsingin yliopiston päärakennuksella ottaa käyttöön uuden nimen, joka on Ilmastofoorumi ry. Vuosikokous katsoi uuden nimen vastaavan paremmin yhdistyksen toimintaa ja tavoitteita, jotka keskittyvät monipuoliseen ja tieteellisiin faktoihin perustuvaan osallistumiseen julkiseen ilmastonmuutoskeskusteuun.

Lisäksi vuosikokous tarkensi yhdistyksen sääntöjä ja valitsi yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi Pasi Matilaisen ja muiksi yhdistyksen hallituksen jäseniksi Pete Räsäsen, Eero Etelälahden ja Antti Huttusen. Hallituksen koostumus pysyy näin ollen samana kuin edellisenä toimintavuonna.

Yhdistyksen puheenjohtaja Pasi Matilainen oli tyytyväinen kokouksen antiin: ”Uusi parempi nimi oli tervetullut kehitysaskel yhdistykselle. Muutenkin vuosikokous oli varsin onnistunut ja oli hienoa nähdä asiasta kiinnostuneita jäseniämme osallistumassa aktiivisesti yhdistyksen kehittymiseen.”

Ilmastofoorumi ry on Jyväskylässä kotipaikkaansa pitävä kansalaisjärjestö, joka suhtautuu skeptisesti väitettyyn ihmisen osuuteen nykyisessä ilmastonmuutoksessa ja on erittäin huolestunut ilmastonmuutoksen torjumiseen tähtäävien poliittisten toimenpiteiden haitallisista vaikutuksista ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja antaa yhdistyksen puheenjohtaja Pasi Matilainen, email etunimi.sukunimi.ei.roskapostia.@greenfree.fi. Yhdistyksen Internet-sivut löytyvät osoitteesta http://www.ilmastofoorumi.fi/.

Facebook-kommentit

kommentti(a)

Share This