Iltalehti julkaisi 11.9.2019 Kreeta Karvalan pääkirjoituksen, jossa hän kirjoittaa mm. seuraavasti: Kun tiedetään, että maailmanlaajuisesti ihmiskunnan hiilidioksidituotanto on noin 4 % muun luonnon tuottaessa 96 % hiilidioksidista, niin miten Suomessa 68 % olisikin muka aiheutunut kotitalouksista? Eihän tuo Karvalan teksti tietenkään voi pitää paikkaansa, vaan Karvalan luvut ovat osajoukko ihmiskunnan 4 % osuudesta. Suomen ollessa … Jatka lukemista "Iltalehden päätoimittaja Kreeta Kar...

Tämä oli lyhyt katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta.
Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Iltalehti julkaisi 11.9.2019 Kreeta Karvalan pääkirjoituksen, jossa hän kirjoittaa mm. seuraavasti: Kun tiedetään, että maailmanlaajuisesti ihmiskunnan hiilidioksidituotanto on noin 4 % muun luonnon tuottaessa 96 % hiilidioksidista, niin miten Suomessa 68 % olisikin muka aiheutunut kotitalouksista? Eihän tuo Karvalan teksti tietenkään voi pitää paikkaansa, vaan Karvalan luvut ovat osajoukko ihmiskunnan 4 % osuudesta. Suomen ollessa … Jatka lukemista "Iltalehden päätoimittaja Kreeta Kar...

Tämä oli lyhyt katkelma toisella sivustolla olevasta kirjoituksesta.
Siirry alkuperäiseen kirjoitukseen tästä »

Share This