Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Ulpu Keränen

Ulpu Keränen on energinen ja asioihin kantaa ottava nainen. Hän on kolmen lapsen äiti ja poliisivankilan vartija. Syntynyt Perhossa ja tällä hetkellä asuu perheineen Kokkolassa. Harrastuksiin kuuluu kirjoittaminen, erilaiset projektit ja niiden toteuttaminen. Hänelle tärkeitä arvoja ovat Koti, Uskonto ja Isänmaa.

Ulpu Keränen

Ulpu Keränen

Perussuomalaiset, Vaasan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Erityislapset, maaseutu, yrittäjyys, perheet, nuoret, eläkeläiset, turvallisuus sekä kotiseutu.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Suomi ei ole ilmastohirviö!

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Suomessa on asiat hyvin. En hyväksy sitä, että maaseutujen ihmisistä tehdään saastuttajia, koska syömme ja kasvatamme lihaa ja ajamme polttomoottoriautoilla. Mielestäni meidän pitäisi viedä meidän tätä ilmasto-osaamista myös muualle maailmaan, missä asiat ei ole näin hyvin.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Kyllä ympäristöstä on tärkeää pitää huolta. Mutta siinä pitää olla realisti ja ottaa asioista kunnolla selvää ennen toimia.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Edustan kaikkien ihmisten asioita yli puoluerajojen. Kannattaa tutustua Ulpuun enemmän, sekä kuka olen. Toivottavasti osaan koskettaa sydäntäsi oikealla tavalla.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Kuuntelen. Ajattelen. Toimin.

Share This