Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Terhi Järvinen

Terhi Järvinen on työtön köyhyydessä elämisen asiantuntija. Köyhien, työttömien, lapsien ja maaseidun puolustaja. Ilmasto- ja maahanmuuttokriittinen.

Terhi Järvinen

Terhi Järvinen

Kansalaispuolue, Pirkanmaan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Perusturva edes Euroopan Sosiaalisten Oikeuksien Komitean edellyttämälle tasolle. Maaseutu pidettävä asumiskelpoisena, palvelut takaisin pikkukuntiin. Työttömien kurjistaminen ja halveksunta päättäjien taholta loputtava. Työttömyys ei ole rikos!

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Ilmastohysteriaa on lietsottu jo niin kauan, että alkaa uskottavuus mennä. Ilmasto muuttuu, on aina muuttunut ja vain hyvin vähän ihmisen toiminnan vuoksi.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Ilmasto on vain tekosyy verottaa ja köyhdyttää kansaa sekä saada ihmisten huomio muualle lähempänä olevista ongelmista.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Ilmastopolitiikan pitäisi olla vain osa ympäristöpolitiikkaa. Ja porkkanaa ei keppiä. Pakottamalla eivät muutu asenteet, ainoastaan teot. Ja nekin vain köyhimpien osalla.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Olen sitoutumaton eli siis myös ryhmäkuriton.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Kaikenlainen hysterian lietsominen on turhaa ja pakko ei ole ainoa keino muuttaa ihmisten toimintaa.

Share This