Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Taru Vuorela

Taru Vuorela on syvästi uskovainen – taikaan, mutta ilmastohuijaukseen ei. Yllättävän järkevä. Ehdottomasti rakastava. Energinen ja viisaaksikin kehuttu, iloinen, hyvinvoiva, siis oikeasti, hieman radikaali luonto-ihminen. Siis kannattaa luonnollisuutta ja suhteellisuuden-, sekä tilannetajua. Päivä päivältä paremmat hermot omaava nyt yllättäin vaikuttamaan haluava. Hieman maalaistunutkin.

Taru Vuorela

Taru Vuorela

Itsenäisyyspuolue, Pirkanmaan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Hyvinvointi – ensin. Vastuullisuus – liika byrokratia ja turhat rajoitteet pois. Yhteiskunta ihmiselle – rakennetaan puitteet, jotka tukevat hyvinvointia ymmäryksen pohjalta, ihmistuntemuksen pohjalta, vain siinä on järkeä. Vapaus – elämä on täyttä elämistä varten, perustulo tuomaan turvaa ja vapauttamaan ihmisiä seuraamaan intohimojaan vapaammin, kaikki hyötyvät. Ilo. Rakkaus.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Ns. Ilmaston muuttuminen on täysin luonnollista täällä ja niin on aina ollut. On typerää ja järjetöntä yrittää estää jotain, jolle ei mitää mahda, ja vieläpä pienenä Suomena. Hyvän esimerkin seuraamistako siinä ajatellaan vaikutustavaksi? Vaikka sitä ei kyllä pidä aliarvioida… No kuitenkin. Saharassa on ollut merta joskus. Parempi vaan keskittyä totuuteen ja hyväksyä asia ja sitten miettiä, että mitäs tehdään. Sen sijaan voisi koittaa vaikka vähentää sitä kaikkea luonnon tuhoamista kyllä, mutta tää lämpöjuttu, vai onko sitä edes, ei ole sinun syysi.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Ihmisten järkyttävä syyllistäminen on loputtava. On lisäksi typerää tunkea resursseja jonkin vastaan taistelemiseen, mitä ei olla tulossa muuttamaan. Sitten jää oikeat asiat näkemättä…

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Kokonaan, mutta siltä osin, kun koskee luonnon suojelua ja tuhoamisen vähentämistä, niin jatketaan niillä linjoilla.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Olen sitoutumaton.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Toivon vain, että ihmiset lähtevät äänestämään. Nyt on paljon hienoja ehdokkaita, paljon valtapuolueiden ulkoa. Siitä vain valitsemaan oma.

Share This