Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Pekka Ranta

Pekka Ranta on vihreä vihainen mies ajalta, jolloin muita vihreitä ei ollut, paitsi Linkola. Pekka on diplomi-insinööri ja taistellut kotimaisen polttoaineen puolesta voimalaitoksia rakentaen ja tuotteita kehittäen pari vuosikymmentä nykyvihreiden vastustuksesta huolimatta. Euroopan toiseksi suurimman orkideakokoelman kerääjä.

Pekka Ranta

Pekka Ranta

Seitsemän tähden liike, Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Maakunnat elinvoimaisiksi; Itsenäisyys palautettava; Ihmisen töistä ei ilmasto muutu; Venäjän kauppa taas kuntoon; Eläkeindeksi palautettava.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Jo valmistuessani TKK:sta sai yli kolmen vuoden ajan opetella tarkkaa lämpötilanmittausta. joten IPCC:n aloittaessa totesi heti heidän virheensä. Mittava orkideankasvatus ja nyt 1800-luvun kuninkaankokoelman kerääminen on tuonut lisää tietoa, joka ei pidä yhtä ”virallisten väittämien” kanssa.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Valhe ei pitkään kestä minkään politiikan pohjana.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Elefantti syödään normaalisti pala kerrallaan. Samaa tälle dinosaurukselle on tehtävä.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Se on normaalia elämää. Äänestäjä valitsee.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

TEOT PUHUVAT

Share This