Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Pasi Huuhtanen

Pasi Huuhtanen on 53-v. 2 pojan yrittäjäisä ja yhdyskuntateknikko. Hän pyörittää hevostilaa ja ohjelmatoimistoa sekä kilpailee RR-sivuvaunulla Pohjoismaiden mestaruussarjassa. 2018 PM 5. ja SVKMK Cup 2., 2002 PM 3. ja SM 3. Pasi on eläinrakas, shetlanninponi Atte, koira Diego ja kissa Bruno ovat tärkeitä elämäntovereita Eeva-vaimon lisäksi.

Pasi Huuhtanen

Pasi Huuhtanen

Perussuomalaiset, Uudenmaan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Yrittäjyys

Jos suomalaiset yritykset voivat hyvin, voi hyvin myös työntekijä. Suosimalla suomalaista voidaan taata hyvinvointivaltiomme palveluiden säilyminen ja samalla tehdään positiivinen ekoteko.

Kansaneläkkeen riittävyys

Kansaneläkeindeksin jäädytys poistettava. Pienituloisten eläkeläisten, vammaisten ja sairaiden eläkkeiden ostovoima säilytettävä.

Kotimaisen ruoan tuotanto

Suomalaisten ruokapöydästä pitää tulevaisuudessakin löytyä kotimaista lähiruokaa. Huoltovarmuus pystyttävä takaamaan myös poikkeusoloissa.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Ilmasto on ollut olemassaolonsa ajan muutoksessa. Ilmastonmuutoksen vaikutuksiin pitää tietysti niin maatalouden kuin infran puolella sopeutua.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Paniikkia levitetään ja maailmanloppua ennustetaan. Ennusteet ja ratkaisut niihin perustuvat liian lyhyen ajanjakson tilastoihin eikä oikeisiin faktoihin pitkältä ajalta.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Ilmastopolitiikka on osa kokonaisuutta. Pyrkisin järkiperäisiin ratkaisuihin niin, että ymmärretään vaikutukset oman maan ja kansalaisten kannalta. Suomessa on maailman puhtain ilma ja puhtain vesi. Näin on hyvä olla jatkossakin. Emme voi kuitenkaan tuhota teollisuutemme kilpailukykyä ja siirtää tuotantoa enemmän saastuttaviin maihin. Suosimalla suomalaista tehdään ekotekoja.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Olen aina pystynyt itsenäisiin ratkaisuihin ja ajattelen omilla aivoilla. En ole pelkkä napinpainaja vaan muodostan asiakohtaisesti mielipiteeni kulloisenkin informaation perusteella.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Kannattaa katsoa Facebook-linkistä tekemäni ilmastovideot. Niissä lisävalaistusta asiaan

Share This