Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Olli Kärki-Chaiwut

Olli Kärki-Chaiwut on perussuomalainen luokanopettaja Sastamalasta. Hän kokee suhtautuvansa ilmastojärkevästi asioihin. Olli on opiskellut biologiaa Jyväskylän ja Turun yliopistoissa.

Olli Kärki-Chaiwut

Olli Kärki-Chaiwut

Perussuomalaiset, Pirkanmaan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Turvallisuus, rehellisyys ja suomalaisten etu.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Faktat puhuvat vastaan ilmastouskovaisten ja annettujen ennusteiden suhteen.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Ilmastopolitiikan tulee perustua faktoihin. Ei ennusteisiin ja mittaustapojen pitää olla riittävän kattavia tieteellisesti.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Lisäisin suomalaista ilmastotutkimusta esim. Puiden lustotutkimuksilla ja lisäämällä mittauspisteitä.puhtaille alueille. Pois kaupunkialueilta. Kaupungit vääristävät tuloksia.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Äänestäkää rehellisemmän politiikan puolesta.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Suomen on oltava ilmaston tutkimuksessa ykkönen ei sen muutoksenhallinnassa. Ihmisen mahdollisuudet ilmaston hallintaan on epärealistista.

Share This