Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Mika Hiltunen

Mika Hiltunen on tavallinen suomalainen neljän lapsen isä Kontiolahdelta. Asioihin kantaa selvällä suomen kielellä ottava poliitikko. Perhe, ystävät, politiikka. Siinä järjestyksessä. Hän on Perussuomalaisten ehdokkaana Savo-Karjalan vaalipiirissä.

Mika Hiltunen

Mika Hiltunen

Perussuomalaiset, Savo-Karjalan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Maahanmuutto, perintäfirmojen rosvous sekä kaikkien suomalaisten etu.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Emme tunne maapalloa vielä tarkkaan. On jääkausia ym

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Ei pidä maksattaa sitä vähävaraisilla autoilijoilla eikä ajaa Suomen teollisuutta ahdinkoon.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

En torju. Suomen autokanta uusiutuu koko ajan vähäpäästöisemmäksi. Suosin kotimaista polttoainetta esim( etanoli re85) jätteestä tehty ja edullinen vaihtoehto käyttäjille.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Olen puolueen jäsen, mutta toimin omana itsenäni.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Ilmaston muuttamisessa on kyse saada hallitsematon väestönkasvu kuriin. Maapallo ei tule kestämään vaikka kävelisimme, jos väkiluku jatkaa kasvuaan.

Share This