Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Mervi Eskelinen

Mervi Eskelinen on sairaanhoitaja, terveydenhuollon maisteri ja opettaja. Hänestä on tärkeää huolehtia vähempiosaisista.

Annetaan Mervin itsensä kertoa lisää:

Haluaisin vanhuksille hyvälaatuisen hoidon, mahdollisuuden nautittavaan vanhuuteen. En halua, että vanhukset joutuvat valitsemaan lääkkeiden tai ravinnon välillä. Sydäntäni ovat lähellä myös lapsiperheiden arjen asiat. Paljon lapsiperheistä kärsii taloudellisesta ahdingosta. Lapsuus ilman köyhyyttä tulee turvata. Köyhyys altistaa esimerkiksi kiusaamiselle.

Haluan olla myös eläinten hyvinvoinnin puolesta puhuja. Eläimet ovat erityisesti laman aikoihin joutuneet kaltoinkohteluksi ja rääkkäyksen kohteeksi. Eläimiä tulee kohdella hyvin. On tärkeää myös turvata koulutuksen säilyminen Suomessa. Erityisesti kannan huolta ammatillisen koulutuksen säilymisestä ja sen edistämisestä. Hallituskauden aikana on järjestelmällisesti alasajettu koulutusta joka asteella. Tähän on saatava muutos parempaan. Maaseudulla asuminen ja yrittäminen tulee turvata. Liikkuminen on entistä kalliimpaa. Suomalainen ruoka ja lähiruoka kunniaan.

Mistä taloudelliset varat? Vastaus on helppo. Arvopohja ratkaisee. Minun arvopohjani on oikeudenmukaisuus. Suomella on taloudellista vakautta, määrärahat tulee kohdentaa suomalaisille.

Suomi suomalaisille!

Mervi Eskelinen

Mervi Eskelinen

Perussuomalaiset, Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Sosiaali- ja terveyspalvelut laadukkaiksi, Lapsiperheiden ja vanhusten hyvä arki, Turvallisuus.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

En halua syyllistää suomalaisia ilmastotalkoista. Suomalaiset ovat vuosia tehneet työtä ympäristösuojeluun. Ihmisen osuus ilmastokatastrofissa on pieni suhteessa ihmisestä johtumattomiin syihin.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Ilmastopolitiikka on epäoikeudenmukainen. Suomi on suhteessa omiin kasvihuonepäästöihinsä nähden suhteettoman suuren maksajan roolissa. Ilmastopolitiikkasopimukset tulee olla puhdasta ilmastoa edistäville edullisemmat. Eniten saastuttavat tulee saattaa vastuuseen.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Suomalaiset voivat omassa arjessaan tehdä positiivisia ilmastotekoja ilman syyllistymistä. En torju ilmastopolitiikkaa kokonaan vaan ilmastoteot tulee olla järkiperäisiä suhteessa Suomen päästöihin. Suomalaista teollisuutta tulee tukea. Suomeen nouseva tehtaanpiippu on hyvä teko suomalaiselle taloudelle ja ilmastollekin.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Tutustu sivustoon mervieskelineneduskuntaan.blogi.net. Sivuilla on ajatuksiani.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Share This