Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Marko Heikkuri

Marko Heikkuri on konealan töitä viimeiset 20 vuotta tehnyt ja vasta insinööriksi valmistunut mies. Välittää perheestään ja maastaan, eikä voi ymmärtää nykyajan poliittisia päätöksiä, joilla yritetään saada henkilökohtaista hyötyä.

Marko Heikkuri

Marko Heikkuri

Perussuomalaiset, Lapin vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Polttoainevero alas, opiskelujen rahoituksen palautus ja oman maan hyvinvoinnista huolehtiminen.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Ilmastonmuutoksen syistä on monia eri teorioita, eikä niistä kerrota valtamedioissa mitään. Monet tutkijat uskovat ilmaston muuttuvan ihmisen teoista huolimatta. Hiilidioksidin uskotaan olevan osasyy ilmaston muuttumiseen, mutta sen ei uskota olevan päätekijä.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Suomen verotuksen kiristäminen ilmastonmuutoksen nimissä on vain verotuksen avulla tapahtuvaa tulonsiirtoa työtä tekeviltä ihmisiltä rikkaampien taskuun. Suomen tulisi keskittyä koulutukseen ja osaamiseen hengiltä verottamisen sijaan. Uusia innovaatioita voisi sitten myydä vientituotteena muille maille.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

En torjuisi kokonaan, mutta ihmisten kurjistaminen on väärä tie. Kannustaisin ihmisiä kierrättämään ja puuttumaan omiin toimiinsa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Puolueissa kuunnellaan kaikkien eduskuntaan päässeiden mielipiteitä, joten kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Ostamalla kotimaisia tuotteita, vastustat ilmastonmuutosta.

Share This