Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Kristian Sheikki Laakso

Sheikki Laakso on kierrätysalan yrittäjä ja tapahtumäjärjestäjä. Laakso on myös logistiika-alan ammattilainen ja pitkän linjan autoharrastaja.

Kristian Sheikki Laakso

Kristian Sheikki Laakso

Perussuomalaiset, Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Pienten- ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksien parantaminen sekä työn ottamisen ja antamisen helpottaminen. Ihmiset kun saadaan töihin, niin monet asiat paranee.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Olen vain skeptinen siihen, että me koitetaan vain Suomessa pelastaa maailma.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Liian kallista niille, joilla ei ole varaa olla ympäristöystävällisiä. Ja kun pelkän suomalaisten teot ei riitä. Vaadiitaan globaaleja toimia.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

En torju ilmastopolitiikkaa vaan ei mennä sieltä mistä aita on matalin ja saada helppoa hyvänolon tunnetta. Suomalaisten politiikkojen täytyy kyetä vaikuttamaan globaalisti.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Meillä Perussuomalaisilla saa olla omaa mieltä huomattavasti enemmän kuin muilla. Ja muutenkin olen maltillisempi ja syvällisemmin miettivä.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Ilmaston eteen pitää tehdä asioita, mutta oikealla tavalla. Ei ihmisiä kurittamalla.

Share This