Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Kevin Servin

Kevin Servin, 45-vuotias porvoolainen kaupunginvaltuutettu. On perussuomalainen ja edustaa politiikan uutta normaalia, ympäri Eurooppaa nousussa olevaa kansallismielistä blokkia. Suomi ja suomalaisuus ovat lähellä hänen sydäntään.

Kevin Servin

Kevin Servin

Perussuomalaiset, Uudenmaan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Tolkkua ilmastonmuutostoimiin, jotain rajaa maahanmuuttoon ja paluu perusasioihin.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Olen tutustunut vaihtoehtoiseen faktaan, CRU:n epäselvyyksiin, sekä IPCC:n taustaan. Kaikki tukee näkemystäni, jossa nykyinen ilmastonmuutosteoria ja siihen liittyvä propaganda toimii eräänlaisena moottorina punavihreän agenda2030:n edistämiseksi. Maailman poliittisesti näyttäisi siltä, että meille Eurooppaan oltaisiin ajamassa globaalia sosialismia uudeksi talousjärjestelmäksi ja sitä edistää hyvin teoria, jolla voidaan luoda keinotekoisia uhkakuvia ja niiden varjolla pelotella ihmiset toimimaan halutulla tavalla.

Nykyiseen ilmastonmuutosteoriaan liittyy olennaisena osana se, että sitä opetetaan kommunistityyliin lapsille kouluissa absoluuttisena totuutena vaieten faktoista.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Faktojen kiistäminen ja lasten aivopesu kouluissa ei kuulu demokraattiseen valtioon.

Nykyisellään Suomi on ilmastotekojen osalta viiden parhaan joukossa koko maailman valtioista. Olemme tehneet enemmän kuin koko muu Eurooppa ja mikäli jatkamme samalla tavalla, niin teollisuutemme muuttaa pois sellaisiin maihin, joissa saastuttaminen on kontrolloimatonta. Teollisuuden pitäminen Suomessa on ympäristöteko.

Nykyiset aivan liian kunnianhimoiset ilmastotavoitteet taittavat autoilijoilta niskat, pitkien välimatkojen Suomessa yksityisautoilu on kuitenkin liikkumisen kannalta pakollista. Hyvin toimiva joukkoliikenne löytyy ainoastaan muutamista suurimmista kaupungeista.

Suunnitellut ilmastotoimet, kuten esimerkiksi polttoaineiden sekoitevelvoitteen nostaminen 30%:iin nostaisi polttoaineen pumppuhintoja arviolta 30-60 senttiä litralta, mikä vaikuttaisi myös teollisuuden kuljetuskustannuksiin ja sitä kautta kaikkiin hintoihin.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Nykyisessä tilanteessa ilmastopolitiikkaa ei ole mahdollista torjua kokonaan, sillä propaganda on niin voimakasta, että suurin osa poliitikoista ja muista silmää tekevistä uskoo nykyiseen teoriaan. Siksi nyt olisi ensiarvoisen tärkeää pyrkiä torjumaan liian kunnianhimoiset ympäristötavoitteet ja ehkä näissä yhteyksissä hienovaraisesti kyseenalaistaa asioita.

Tärkeä olisi saada oikeaa tietoa ihmisille, mutta myös poliitikkojen tueksi, sillä tällä hetkellä suurin osa skeptisesti ilmastonmuutosteoriaan suhtautuvista poliitikoista ei uskalla tuoda kantaansa esiin lainkaan. Meillä perussuomalaisissa on maahanmuuttoa koskevien keskustelujen kautta aika hyvin totuttu punavihreiden lynkkauspartioiden hyökkäyksiin, mutta monia muita poliitikoita sanan säilä tuntuu kovasti pelottavan.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Kyllä se puolue ajaa melko pitkälti samoja asioita kuin minäkin.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Mielestäni ilmastotoimien ei saa antaa uhata viennillemme tärkeää teollisuuden kilpailukykyä. Emme voi erilaisilla päästöveroilla ja maksuilla savustaa teollisuuttamme pois Suomesta niihin maihin, joissa saastuttaminen on kontrolloimatonta. Teollisuuden pitäminen Suomessa on ilmastoteko.

Pitkien välimatkojen maassa autoilu on elintärkeää, eikä sitä siksi saa verottaa liikaa. Autoilu on meille suomalaisille välttämättömyys. Töissä on kuljettava ja syrjäseutujen asukkaidenkin on päästävä liikkumaan. Kattavaa julkisen liikenteen verkostoa ei Suomen kaltaiseen maahan ole mahdollista rakentaa, eikä kaikilla tule olemaan varaa sähköautoihin.

Ilmastotoimien ei myöskään saa antaa tuhota länsimaista elämäntapaamme saunoineen ja puunpolttoineen.

Share This