Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Kari Pohjola

Kari Pohjola on periksiantamaton ja päättäväinen tukkumyyjä. Hänen perheeseensä kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Hän on suomalaisia arvoja kunnioittava.

Kari Pohjola

Kari Pohjola

Perussuomalaiset, Savo-Karjalan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Vanhukset ja vähävaraisten aseman parantaminen.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Suomen päästöt ovat minimaalisia verrattuna naapuriimme Venäjään sekä muihin teollisiin maihin. En halua Suomalaisten joutuvan maksamaan ilmastonmuutoksesta. Ilmastonmuutosta käytetään vaalikikkana, jolla luodaan hysteriaa äänestäjien taholle.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Katse tulisi siirtää niihin maihin jotka saastuttaa, ei Suomeen. Haittoina sanoisin rahan, rahaa kerätään verojen ja hintojen noston myötä. Turhaan, koska ongelmaan ei kuitenkaan puututa. Hyviä puolia ei tässä hysterian lietsomisessa ole.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Kiina, Intia, yms. saastuttavat maat tullien ja tuontiverojen alle, niin kauaksi aikaa kun alkaa piipusta tulemaan puhtaampaa tavaraa. Ilmastopolitiikka on kohdennettava oikeisiin asioihin, ei Suomeen.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

”Miettikää rauhassa haluatko olla ilmastopolitiikan maksajana”

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Koko ilmastohysteria on saanut liian suuren mittakaavan. Jo pelkästään suurten valtamerien laivojen päästöt ovat järjettömät. Niihin ei puututa. Lisäksi pitää muistaa ilmaston lämpeneminen voi olla myös normaalia, joka toistuu määrätyin syklein.

Share This