Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Kari Kontiokoski

Kari Kontiokoski on perheellinen 54-v. kuljetusalan yrittäjä Tervolasta. Hän asuu mielellään maaseudun rauhassa, jossa on tilaa harrastaa poikiensa kanssa. Kari on kiinnostunut Suomen sotahistoriasta kuin historiasta yleensä. Hän on huolestunut Suomen nykykehityksestä.

Kari Kontiokoski

Kari Kontiokoski

Perussuomalaiset, Lapin vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Ostovoiman kohentaminen, toimialani ongelmat ja koulutustason kohotus.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Muiden maitten on ensin päästävä Suomen nykytasoille päästöjen osilta. Omilla valinnoilla voit vaikuttaa asiaan, etkä osta enää mitään ns. halpistuotetta kaukomailla tehtynä. Ostan yleensä kotimaista ja läheltä.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Nykymallihan lähes ”tappaa” Suomen normikansalaisen elämisen mahdollisuuden.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Muilla mailla on ongelmia paljon enemmän kuin Suomella. On vältettävä turhaa rahtiliikennettä merellä niin kuin ilmassakin. Ei käytetä enää halpamaitten palveluita ko. asiassa.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Valitettavasti eduskuntaan pääsee vertausluvuilla.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Jos et äänestä, älä valita.

Share This