Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Juho Lyytikäinen

Juho Lyytikäinen on Kristallipuolue Ry:n puheenjohtaja, ehdolla Itsenäisyyspuolueen listoilla Pirkanmaalla.

Hän on tutkinut rakenteellista korruptiota ja valheellista tiedonvälitystä v. 2008 lähtien, laajalla spektrillä. Juhon mukaan yksi tavoista, millä media yrittää estää piilotetun tiedon tutkimisen, on järjestelmällinen leimaaminen, kutsumalla riippumattomia tutkijoita salaliittoteoreetikoiksi. Elämmekin massiivisen propagandakoneiston alla, vaikka media meille muuta väittääkin.

Virallinen ilmastonmuutosteoria on myös todella korruptoitunut, se ei edusta riippumatonta tiedettä. Virallinen taho asettaa hyväksymilleen tutkimuksille täysin vääristyneet parametrit, jonka mukaan tutkimuksia pitää tehdä. Se esimerkiksi mitätöi auringosta lähtevän lämpösäteilyn luonnolliset vaihtelut, jotka tapahtuvat sykleittäin.

Ilmastonmuutosbisnes on myös todella suuri rahantekokone, esimerkiksi Al Gore on tehnyt satojen miljoonien omaisuutensa päästökaupalla. Siinä ostetaan köyhien maiden päästöoikeudet, jotta rikkaat maat voivat kuluttaa enemmän ja köyhien maiden kehittyminen estetään. Tämä on yksi tapa millä tarkoituksellisesti ylläpidetään kolmansien maiden humanitaarista hätää ja köyhyyttä.

Jos ilmastosta, ja varsinkin luonnon hyvinvoinnista halutaan pitää huolta, meidän tulee keskittyä oikeisiin asioihin. Me kulutamme aivan liikaa luonnonvarojamme, sillä elämme kertakäyttökulttuurissa. Tuo taas johtuu jatkuvan talouskasvun harhasta, joka on peräisin kestämättömällä pohjalla olevasta talousjärjestelmästämme.

Näin ollen, paras tapa suojella itseämme ja planeettaamme, on luoda demokraattinen raha- ja talousjärjestelmä, joka palvelee kansojen etua.

Juho Lyytikäinen

Juho Lyytikäinen

Itsenäisyyspuolue, Pirkanmaan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Ilon, totuuden ja rakkauden tuominen mukaan politiikkaan.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Virallinen ilmastonmuutosteoria on viherpesua. Se on bisnestä, eikä puutu todellisiin ongelmiimme.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Koska se aiheuttaa vain entistä enemmän luokkajakoa ja eriarvoitumista. Suunnitellut päästörajoitukset ja niiden seuraukset kohdistuvat suhteellisesti eniten pienituloisten arkeen, joiden tulot ovat muutenkin jo liian pienellä tasolla.

Nykyinen tapa ei myöskään pysäytä ylikuluttamisen ja jatkuvan talouskasvun vaateita, jonka johdosta Suomenkin luontoon kohdistuvat jo todelliset ja toteutuneet uhat, esim. kaivosteollisuuden ja vapaakauppasopimuksien muodossa.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Mikään ei ole mahdotonta, totuuden esiintuominen on avain todelliseen hyvinvointia tuovaan muutokseen.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

He ovat oikeassa, varsinkin nykyisten eduskuntapuolueiden suhteen.

Eduskuntavaalit ovat ensisijaisesti puoluevaalit, joten ole varma siitä että puolue edustaa sinulle tärkeitä asioita. Jos puolueen historia osoittaa tärkeiden asioiden kompromissaamista, eli ostettua välinpitämättömyyttä, niin vaihda puoluetta, älä astu enää toistuviin valheisiin.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Tämä aihe, monien muiden aiheiden joukossa, on rakenteellisesti korruptoitunut. Todennäköisesti te ketkä luette tämän, olette itsenäisiä ajattelijoita joita massamedia ei pysty ohjailemaan niin hyvin kuin suuria massoja.

Te olette tärkeässä asemassa, nouskaa esiin mielipiteinenne. Meidän tulee saavuttaa kriittinen massa totuuden esiintuojia, jolloin yhteisrakenteemme on muutettavissa nopealla aikataululla kansan etua palvelevaksi.

Share This