Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Juha Rantakaulio

Juha Rantakaulio on 60-v. kirvesmies, eläkeläinen Luumäeltä. Hän haluaa että kantasuomalaisetkin voisivat elää omassa maassaan ihmisarvoista, turvallista ja viihtyisää elämää.

Juha Rantakaulio

Juha Rantakaulio

Perussuomalaiset, Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

1 Haittamaahanmuutto

Turvapaikkaturismille loppu. Suomalaisten köyhien, lopulta eliitinkään rahat eivät riitä turvapaikkaturistien elättämiseen. Sosiaaliturvamenot käytettävä kantasuomalaisten köyhyyden poistamiseksi.

2 Ilmastonmuutos

Suomen lopetettava kansalaisten rahastaminen ja rahan kylväminen maailmalle ilmaston lämpenemisen torjunnan verukkeella. Nämäkin varat julkisten palvelujen palauttamiseen maaseututaajamiin.

3 Kansallisomaisuus

Omaisuuden lahjoittaminen ulkomaalaisille loputtava. Teollisuutta yritettävä saada takaisin, sillä Suomessa ei ole oikeaa työvoimapulaa, vain ilmaisesta työvoimasta on pula. Ja oikeista työpaikoista.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Ihmisten teot eivät heilauta ilmastoa suuntaan tai toiseen, ilmasto kulkee omia polkujaan.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Miksi pitäisi köyhdyttää yhä lisää suomalaisia, turhaa suomalaisten rahojen polttamista taivaan tuuliin.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

En ehkä aivan kaikissa tapauksissa täysin, mutta ei nykyisillä ilmastopolitiikan suunnitelmilla ole järjen kanssa mitään tekemistä.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Eiköhän tässä olla kuitenkin yhdessä kotimaan hyväksi töitä tekemässä, lopulta yhdessä puhalletaan yhteen hiileen.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Ja vaikka Suomessa lopetettaisiin kaikki ihmisten aiheuttama toiminta, niin maailmankaikkeus ei sitä noteeraa. Maapallollakin maanjäristykset ja tulivuorenpurkaukset jatkuisivat, tapahtuvat tavallaan ja ajallaan. Nyt onkin ensiarvoisen tärkeää, ketä kansa valitsee eduskuntaan ja ketkä tulevaisuudessa maailmalla edustavat Suomea ilmastokokouksissa.

Share This