Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Jouko Piho

Jouko Piho on eläkkeellä oleva luokanopettaja, 11 kirjan kirjailija ja tunnettu nettivaikuttaja. Jouko Piho on kristitty ja konservatiivinen isänmaanystävä, jolle kansallismielisyys on Jumalan tahto. Jouko Piho on kirjoittanut vuosien ajan useista eri aiheista, mutta yhteistä niille on globalismin, vapaamuurareiden sekä kansainvälisen raha- ja valtaeliitin vastustaminen, mutta sen sijaan Suomen ja suomalaisten puolustaminen.

Jouko Piho

Jouko Piho

Seitsemän tähden liike, Uudenmaan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Elintasopakolaisuuden ja islamisaation pysäyttäminen. Sosiaalietuudet vain Suomen kansalaisille. Turvallinen Suomi takaisin. Vanhustenhoitoa ja eläkeläisten asemaa on parannettava. Suomessa tarvitaan täydellinen muutos ja puhdistus politiikassa, mediassa, kirkossa sekä oikeus- ja koululaitoksessa, varsinkin yliopistoissa. Suomen on parasta palata kristillisiin, perinteisiin ja isänmaallisiin arvoihin.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Olen ilmastoskeptikko, koska ilmastonmuutospropaganda on poliittisesti johdettua epätieteellistä hysteriaa.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Koska koko ilmastopolitiikan perusta on väärä ja valheellinen.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Pyrin siihen, että nykyisen kaltainen ilmastovouhotus saadaan loppumaan kokonaan.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Olen sitoutumaton ehdokas Tähtiliikkeen listalla. Jos puolue haittaa, äänestä henkilöä.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Ilmastohössötys on maailman raha- ja valtaeliitin tietoinen suunnitelma ihmisten pelottelemiseksi, valvomiseksi ja rahastamiseksi. Kyseessä on diktatuurinen kontrollipyrkimys hallita maapallon kaikkia ihmisiä.

Share This