Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Janne Nyholm

Janne Nyholm on Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Kaakkois-Suomen vaalipiiristä. Janne on omissa vaaliteemoissaan nostanut vahvasti esille valtapuolueiden hyväksymän ilmastopolitiikan haitallisuuden Suomelle ja suomalaiselle elinkeinoelämälle sekä niiden vaikutukset elinkustannusten nousulle.

Janne Nyholm

Janne Nyholm

Perussuomalaiset, Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Järkeä maahanmuuttoon; Elinkustannukset kuriin; Koulut kunniaan.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Ilmastotutkimukset ovat kauttaaltaan ristiriitaisia. Lisäksi Suomen ja suomalaisten roolia mahdollisen ilmaston lämpenemisen osalta liioitellaan suuresti. Ilmastonmuutosta pidän vihervasemmistolaisten puolueiden keppihevosena a) tyrkyttää omaa ideologiaansa esimerkiksi kasvissyönnin osalta sekä b) verojen korotukselle.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Suomen osuus maailman co2- sekä kasvihuonepäästöistä on mitätön. Jopa eurooppalaista tasoa korkeammat suunnitellut päästörajoitukset johtavat elinkeinoelämän romahtamiseen ja elinkustannusten järkyttävään nousuun.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Energiatehokkuus on hyvä asia. Näin kotitalouksia voisi (pitäisi) tukea esimerkiksi maalämpöön siirtymisestä.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Ole huoleti; uskallan olla eri mieltä myös omassa puolueessani jos tulen valituksi. Se pitää mitä puhun.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Tutustu kirjoituksiini, seuraa minua facebookissa ja katso vastauksiani vaalikoneissa. Jos allekirjoitat edustamiani arvoja, niin pyydän sinulta tukea vaaleissa!

Share This