Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Henri Nieminen

Henri Nieminen on 32-vuotias syntyperäinen Lapualainen ja maaseudun kehittäminen on lähellä hänen sydäntään. Hän työskentee internetmainonnan sekä myynnin edistämisen parissa ja luonnollisesti tukee yrittäjyyttä sekä miettii ratkaisuja yritysten hyvinvointiin ja henkilöstön palkkaukseen.

Henri Nieminen

Henri Nieminen

Seitsemän tähden liike, Vaasan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Suomen itsenäisyys, Suomen puolueettomuus, Reilumpi aluepolitiikka, Köyhän asia, Hallittu maahanmuuttopolitiikka.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Nykyinen ilmastopolitiikka on enemmänkin pelottelua kuin realismia. Ilmasto ei ole juurikaan muuttunut viimeisen 7000 vuoden aikana ja Suomessa tehdään kyllä ilmastoystävällistä politiikkaa ja teollistuutta jo muutenkin.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Suomessa tehdään paljon tekoja ilmaston eteen ja energiamuotomme ovat tehokkaita ja teollisuus toimii vastuullisesti. Tiukentamalle ennestään sääntöjä teollisuus ja työpaikat siirtyvät Aasiaan, missä ilmastosta ei välitä tuon taivaallista. Suomalainen tehdas on jo ekoteko maailmalle.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Jokainen kansalainen voisi tehdä osansa vähentämällä ruokahävikkiä, lajittelemalla roskat ja lopettamalla turhan roskaamisen luontoon. Näillä teoilla olisi paljon suurempi merkitys.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Olemme uusi puolue joka toimii maalaisjärjellä ja politiikkamme huomio ympäristön tuhoamatta kumminkaan kilpailukykyä ja työpaikkoja Suomesta, eli suosittelen Tähtiliikettä jokaiselle.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Suomalainen ruoka ja tehtaan piippu on ekoteko. Pidetään ilmastosta huolta mutta ei rappauteta teollisuutta ja työpaikkoja. Suomi on todistetusti maailman puhtain maa ja meillä on maailman puhtain ilmasto. Pidetään huolta omasta teollisuudesta ja luonnosta ja näytetään maailmalle mallia miten omasta kotimaastaan pidetään huolta. Vähennetään siis ruokahävikkiä ja luonnon roskaamista, mutta varmistetaan suomalaisten työpaikat ja hyvinvointi vastuullisella teollisuudella jota tuotamme jo maailman kärkimaana. Turha hössötys pois!

Share This