Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Heikki Luoto

Huolestuminen maahanmuutosta ajoi Heikki Luodon politiikkaan vuonna 2007. Luoto on 49-vuotias, Pirkanmaan maakuntahallituksen jäsen, 3. kauden kaupunginvaltuutettu Tampereella sekä toista kautta varakansanedustajana niukasti valitsematta jääneenä 2011 ja 2015 eduskuntavaaleissa. Äänimäärä sekä edelleen ratkaisematon maahanmuutto-ongelma velvoittaa häntä yrittämään uudelleen eduskuntavaaleissa 14.4.2019. Vuosi 2019 on eurooppalaisille holtittomaan maahanmuuttoon kyllästymisen vuosi. Viranomaiset ja valtamedia ovat onnistuneet peittelemään maahanmuuton valtavia kustannuksia, mutta suurista turvallisuushaitoista on jäävuoren huippu alkanut näkymään suomalaisille.

Heikki Luoto

Heikki Luoto

Perussuomalaiset, Pirkanmaan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Maahanmuuttoa suitsittava, suomalainen kulttuuri etusijalle, perinteiset arvot kunniaan

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta kyseenalaistavia tieteellisiä tutkimustuloksia on runsaasti, vaikka ne ovat jääneet valtamediassa valtavan ilmastonmuutoslobbauksen jalkoihin. Ilmasto ei olekaan lämmennyt siten kuin ilmastonmuutosta ennustaneet povasivat.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Suomella on suhteettoman suuri taloudellinen rasitus ilmastopolitiikkansa seurauksena.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Suomen energiaomavaraisuutta kohtuukustannuksin lisääviä ilmastotoimia voidaan tehdä.

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Perussuomalaiset on mainettaan parempi puolue. Älkää antako valtamedian manipuloinnin vaikuttaa itseenne.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Erityisesti länttä vahingoittavan ilmastovouhotuksen taustalla olen epäillyt olevan geopoliittisia piilomotiiveja, ellei jopa eurooppalaisiin kohdistuvaa vihaa.

Share This