Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Erkki O. Auranen

Erkki O. Auranen on pastori ja diplomi-insinööri. Kansainvälisen kaupan ja yrittämisen konkari niin idässä kuin etelässä. Yrityskonkurssin kokenut ja 27 vuotta varattomana elänyt kokemusasiantuntija siinä, miten yhteiskunta syrjäyttää konkurssin tehneen.

Erkki O. Auranen

Erkki O. Auranen

Sininen tulevaisuus, Uudenmaan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Ulosottovelat vanhennuttava 5 vuodessa ja sivullisen ulosmittaus, samaistus ja velkaorjuuskauppa eli jälkiperintä kiellettävä! 460.000 ihmistä ulosotossa on kansalainen häpeä!

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

En ole skeptikko, olen realisti. Ilmasto on geologien mukaan jäähtymässä! Suomi on jo tänään hiilineutraali 6 hehtaarin hiilijalanjäljen mukaan, joka tekee 330.000 km2, kun meillä on virallisesti 390.000 km2! Luonto tarvitsee CO2 kasvaakseen.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Päästöoikeuskauppa on pelkkää keinottelua ja suosii rikkaita eikä alenna CO2-pitoisuutta yhtään! Kivihiilen poltto on kiellettävä, se vaikuttaa heti.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Kun Suomi on pinta-alaan ja väestöön suhteutettuna jo nyt hiilineutraali, on Saksan, Ranskan, Italian, Espanjan ja Englannin alennettava päästöjä 80-93% jotta saavuttavat Suomen nykytason. Suomen tulee pikaisesti rakentaa 2 uutta ydinvoimalaa, koska ne eivät saastuta ja perustuvat luonnon raaka-aineisiin, uraanin puolittumiseen. Ilmastoahdistus on turhaa, lasten ja naisten pelottelu on lopetettava,

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Minä saan ulosottolain ja velkojen lopullisen vanhentumisen lait uusiksi, sillä vastaan 110 nykyistä vellihousua! Eduskunta kaipaa tällaista vahvatahtoista MIESTÄ!

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Ilmasto muuttuu koko ajan. Geologien mukaan 10.000 vuotta sitten suli kilometrin paksuinen jää maamme yltä ja uusi jääkausi on tulossa 7000 vuoden päästä. Maan kiertorata loittonee koko ajan auringosta aiheuttaen jäähtymistä. Syökää lihaa, ajakaa autolla laajassa Suomessa, jossa metsä sitoo kaiken CO2. Olkaa vapaita, älkää uskoko hörhöjä! Helsingin keskilämpötila on noin +6 astetta, Lapissa noin – 0,2 astetta. 2 asteen lämpeneminen kohottaa Suomen elintasoa ja kansantaloutta pidentämällä kasvukautta ja alentamalla lämmityskuluja. CO2-pitoisuus oli 250 miljoonaa vuotta sitten 3.000 ppm, nyt VAIN 400 ppm. Ei mitään huolta, kansalaiset.

Share This