Tervetuloa Ilmastofoorumi ry:n vaalisivuille, joilla esittelemme ilmastoskeptisiä ja ilmastorealistisia eduskuntavaaliehdokkaita ympäri Suomea. Kaikki Ilmastofoorumin ehdokasesittelyt löydät sivulta Ilmastoskeptikot eduskuntavaaleissa 2019. Oletko sinäkin mukana vaaleissa? Ilmoita itsestäsi tai tuntemastasi ehdokkaasta osoitteella ilmastofoorumi@ilmastofoorumi.fi. Ilmastofoorumi ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja julkaisemme mielellämme kaikkien puolueiden ilmastoskeptisten ehdokkaiden esittelyitä.

Eliisa Panttila

Eliisa Panttila on haasteita pelkäämätön ja kuvia kumartelematon VoimaNainen Norinkylästä. Hän on tarmokas ja tarkkanäköinen. Eliisalta on yhteisten asioiden hoitamisen tuoksinassa jäänyt oppimatta omien taskujen täyttäminen. Hän haluaa suomalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin etusijalle kaikessa maassamme vaikuttavassa päätöksenteossa.

Eliisa Panttila

Eliisa Panttila

Perussuomalaiset, Vaasan vaalipiiri

Kysyimme ehdokkaalta muutaman kysymyksen, joihin hän on vastannut alle.

Mitkä ovat tärkeimmät vaaliteemasi?

Lasten turvallisuus ja hyvinvointi, kohtuuhintainen arki ja kannattava suomalainen maatalous.

Miksi olet ilmastoskeptikko etkä allekirjoita valtavirtanäkemystä ilmastonmuutoksesta?

Teen itse havaintoja vahvassa yhteydessä reaalitodellisuuteen, haen tietoa eri lähteistä ja ajattelen itsenäisesti. Olen tutustunut yli viiden vuoden ajan päästöttömänä markkinoituun tuulivoimateollisuuteen, – kaavoitukseen ja -rakentamiseen, ja sen kautta suomalaiseen korruptioon.

Miksi ilmastopolitiikkaa ei mielestäsi tulisi tehdä nykyisellä tavalla?

Valtaeliitin ajama ilmastopolitiikka on pitkälle ideologista eikä perustu realismiin ja tosiasioihin. Verojen ja maksujen nostaminen sekä kieltojen lisääminen vaikeuttaa merkittävästi suomalaisten selviytymistä jokapäiväisessä elämässään. Ei ole kansantaloudellisesti esimerkiksi järkevää nostaa autoilun entisestäänkin korkeita kuluja, sillä meille ruuhka-Suomen ulkopuolella eläville suomalaisille auto on välttämättömyys. Eduskuntapuolueista muiden kuin perussuomalaisten ajaman ilmastopolitiikan seurauksena vastuullisesti hoidettu teollisuutemme siirtyisi vain saastuttavampiin maihin. Suomalaiset ovat jo nyt riittävän hyvä esimerkki muun muassa vastuullisella tuotannollamme ja oman osuutemme Pariisin ilmastosopimuksesta toteuttamisella etuajassa.

Jos ilmastopolitiikkaa ei ole realistista lakkauttaa kokonaan, niin mitä asioita pyrkisit muuttamaan siinä, jos sinut valitaan kansanedustajaksi? Vai pyrkisitkö kaikissa tapauksissa torjumaan ilmastopolitiikan kokonaan?

Ympäristölle elinkaaritarkastelussa haitallisia ratkaisuja, kuten tuulivoimateollisuus, sähköautoteollisuus tai palmuöljytuotanto (mm. palmyöljyetanoli biopolttoaineissa) ei tule verovaroin tukea. Perussuomalaisilla on hyvä ja vastuullinen ympäristö- ja energiapoliittinen ohjelma, etenisin sen mukaan. 

Miten vastaat ihmisille, jotka haluaisivat äänestää sinua, mutta eivät haluaisi antaa ääntään edustamallesi puolueelle?

Jos tutustut tarkemmin tavoitteisiimme ja ohjelmiimme, uskon että havaitset meidän eduskuntapuolueista ainoana edustavan suomen kansaa ja Suomen etua.

Lopuksi sana on vapaa, jos haluat kertoa aiheesta jotain muuta?

Ilmastonmuutoshysteria tuskin ainakaan lisää syntyvyyttämme. Onkin syytä kysyä, mitä ja keiden tavoitteita ilmastoahdistuksen ja maailmanlopunpelon tuottaminen nuoriin palvelee?

Share This