Vihreää BigBrotheria

Sekalaiset aiheet.

Valvoja: Hallitus

Jöns
Viestit: 338
Liittynyt: 17.07.2007, 05:58:58

Re: Vihreää BigBrotheria

Viesti Kirjoittaja Jöns »

On se melkoista rummutusta, tuokin.

Se tulee olemaan mielenkiintoista aikanaan, kun tämä nykyinen "keskiaika" otetaan kriittiseen arviointiin ja syyllisiä pimeyteen aletaan etsiä. No, minä en sitä aikaa varmaankaan tule näkemään, niin pitkäkestoisia tällaiset ideologiset aaltoliikkeet ovat. Huippu eli kliimaksi on vielä edessä.

On jonkinlainen paradoksi, että moni niistä henkilöistä, jotka vain muutama vuosi sitten vannoivat suurten kertomusten ja historian päättymisen nimiin postmodernin hengessä, ovat nyt fanaattisesti luomassa uutta suurta kertomusta. Historia on palannut jälleen keskusteluun ja kehitykselle löydetty selviä etumerkkejä. Tiedetään jälleen, mikä on hyvä ja paha, ei puhettakaan arvojen suhteellisuudesta.

Eikä siinä kylliksi, että selitys pieleen menneelle kehitykselle kyetään osoittamaan ja syylliset nimeämään. Nyt pystytään jo asettamaan tavoitteita tulevalle kehitykselle jopa sadan vuoden tähtäimellä. Kehityksen ohjaukseen on kehitetty yksityiskohtainen ohjelma ja työvälineet. Todella merkittävä saavutus! 8)
Rationaalista ajattelua ja realismia ilmastokeskusteluun.
Vastaa Viestiin