SUOMESSA SUUNNITELTU HÄVITTÄJÄ, sekä Valtion Lentokonetehdas

Sekalaiset aiheet.

Valvoja: Hallitus

Tietopankki
Viestit: 1
Liittynyt: 17.10.2020, 18:25:03

SUOMESSA SUUNNITELTU HÄVITTÄJÄ, sekä Valtion Lentokonetehdas

Viesti Kirjoittaja Tietopankki »

Haluaisin nostaa tämän SUOMI HÄVITTÄJÄ kansalaisaloitteen keskusteluun siksi, koska aihe on erittäin mielenkiintoinen. LISÄKSI SUOMI HÄVITTÄJÄ PYSTYY KÄYTTÄMÄÄN POLTTOAINETTA, JOKA EI SAASTUTA ILMASTOA!

Yhden ulkomaalaisen Hävittäjän hinnalla pystytään valmistamaan Suomalainen Hävittäjä, kun yhden ulkomaalaisen Hävittäjän hinnaksi on laskettu 70 - 80 miljoonaa euroa riippuen mikä hävittäjä kyseessä on. Eli tällä summalla rahaa pystyy hävittäjän valmistamaan Suomessa, koska rakentaminen on siten suunniteltu, ettei siinä ole muita kuluja.

Linkki kansalaisaloitteeseen:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6983

Kansalaisaloitteen otsikko:

Suomalaisen hävittäjän toteutus Hx-hanketta varten ym. Toisista laista poiketen poikkeuslaki, millä mahdollistetaan suomalaisen hävittäjän rakentaminen, että Valtion lentokonetehtaan rakentaminen nopeassa aikataulussa sekä tarvittavan kiitotien rakentaminen.

Aloitteen päiväys:
(jolloin alkanut kannatusäänten keräys.)
10.8.2020

Aloitteen sisältö:

Vaatimus lainvalmistelun käynnistämisestä.
Lakialoitteella mahdollistetaan aikoinaan Suomen Valtion omistaman "Valtion lentokonetehdas" toiminnan uudelleen aloittamista syystä, että tarvitsemme oman lentokonetehtaan!

Tämä tehdas osallistuu hävittäjä Hx-hankkeeseen ja ryhtyy valmistamaan tilausten mukaan muitakin lentokoneita ym.

HX-hanke Hävittäjä tarjouksessa on ollut mukana alusta lähtien myös Suomalainen Hävittäjä omalla tarjouksellaan, vaikka siitä ei ole uutisoitu, sekä Boeing F/A-18 Super Hornet, Dassault Rafale, Eurofighter Typhoon, Lockheed Martin F-35 ja Saab Gripen E.

Kaikilla päivämäärään 31.1.2019 mennessä tarjouksen jättäneillä hävittäjillä on tasapuoliset oikeudet osallistua tarjouskilpailuun, mitään vaihtoehtoa sen enempää syrjimättä. Tähän asti on etumatkaa saaneet uutisoinnissa vain ulkomaiset vaihtoehdot.

HX-hankkeen hävittäjä vaihtoehdot ovat parantaneet tarjoustaan 31.1.2020 päivään mennessä, missä Suomalainen hävittäjä on ollut mukana omalla tarjouksellaan.

Suomalainen hävittäjä vaihtoehdon kohdalla Suomen armeija/ilmavoimat, Suomen Hallitus ja Suomen Valtio mahdollistavat Suomalaisen hävittäjä vaihtoehdon osallistumisen hävittäjä kilpailuun siten, että kerrotaan tarkemmin, millaista hävittäjää halutaan, sekä valmistus mahdollistetaan. Suomalaisella hävittäjällä on Suomessa käyttöä muissa tehtävissä, vaikka ei tulisikaan valituksi.

Perustelut:

Vaatimus lainvalmistelun käynnistämisestä on tärkeä saada tehdyksi pikaisesti eduskunnassa, koska tarvitsee ryhtyä lähivuosina tuottamaan tuotteita, joita voidaan myydä ulkomaille, Suomen Valtion velan pienentämiseksi ja parantaaksemme Suomen hyvinvointivaltion tasoa. Sekä luoda tulevaisuuden uskoa nuorille, tarjoamalla heille kiinnostavia työpaikkoja työttömyyden sijaan.

Koska veronmaksajat maksavat hävittäjä hankinnan, ovat he oikeutettuja vaatimaan Valtion lentokonetehtaan toiminnan uudelleen aloittamista, missä Suomalainen hävittäjä vaihtoehto toteutetaan!

Suomalaisen hävittäjän varaosavalmistus on lähellä ja sodan uhan kasvaessa on nopeaa valmistaa lisää hävittäjiä. Suomalaisia hävittäjiä voi valmistaa myös ulkomaille myytäväksi, sekä matkustuslentokoneita tilausten mukaan ym.

Sodankäynnin tekniikan osalta voisimme tehdä yhteistyötä toisen Valtion lentokonetehtaan kanssa, myös muu yhteistyö olisi mahdollista.

Ilmasodassa käytettävät erilaiset lentävät ilma-alukset ovat nopeasti kehittyviä ja kalliita ostaa ulkomailta. Edullisempaa on suunnitella eri tuotteita piirustuspöydällä/tietotekniikalla Suomessa ja toteuttaa parhaimmat vaihtoehdot kuin, että ostetaan kalliita ilma-aluksia ulkomailta, jolloin hankinta rahat menevät toiseen maahan. Näillä hankinta rahoilla voimme työllistää suomalaisia ja tehdä tuotteita, joita oikeasti tarvitsemme maamme puolustukseen.

Erilaiset lentokoneet ovat arvokkaita tuotteita, joka puolelle maailmaa myytäessä, myös työllistävä vaikutus on hyvä. Valtion lentokonetehdas voi olla myös Finnairin tapainen yritys, jossa on lisäksi sijoittajia.

Suomessa osataan kehittää vähän saastuttavaa tekniikkaa, jonka osaamisen voimme näyttää koko maailmalle Suomalaisvalmisteisissa lentokoneissa.

Suomen lentokonetehtaan historia:

Suomen ensimmäinen lentokonetehdas on perustettu vuonna 1921.

Alkuvuosien tuotanto pohjautui lähes kokonaan I.V.L. A.22 Hansa lentokoneeseen.

Ensimmäinen suomalaisten rakentama Hansa suoritti ensilentonsa 4. marraskuuta 1922.

I.V.L. A.22 Hansa lentokoneita valmistettiin seuraavien neljän vuoden aikana Suomessa 120 lentokonetta. Kaksi Hansaa myytiin Latvialle.

Kerro tästä kansalaisaloitteesta ystävillesi. Kopioi kansalaisaloitteen sivu linkki, kun et ole sisäänkirjautumistilassa kansalaisaloite.fi sivustolla, sekä jaa tämä linkki Facebook sivuillasi, myös voit sivulinkin jakaa Whatsapp, Twitter tai sähköpostissa.


SUOMALAISEN HÄVITTÄJÄN MALLIKUVAT LÖYTYVÄT KANSALAISALOITTEESEEN LIITETYISTÄ LINKEISTÄ JA PALJON MUUTA TIETOA LINKEISSÄ.

Annetaan ääniä näille kansalaisaloitteille:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6983

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6869

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6986

......