Ilmastonmuutos - pankkipiirit saavat kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Valvoja: Hallitus

unbiased
Viestit: 1531
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Ilmastonmuutos - pankkipiirit saavat kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Mikä on saanut aikaan, että, vähäisestä keskilämpötilojen kohoamisesta 1 asteella sadassa vuodessa, on tehty suurta tiedettä ja luotu kuva katastrofiin johtavasta lämpenemisestä jäätiköiden sulamisineen ja meren pinnan nousuineen? Onko tämän takana jokin maailman rahoja hallitsevan joukon suunnitelmallinen teko vai vain sattumalta harhaan johtava tieteellinen harhapolku? Sattuma vaikuttaisi ensi kertaa tunnetussa historiassa. Vääriä uskomuksiahan on ollut ennenkin, mutta aina uskomusten takana on ollut vallanpitäjistö, joka on ajanut omia tavoitteitaan. Ihmisille on luvattu ikuista elämää, kun ovat kuuliaisia vallanpitäjille.

Oletettavasti nytkin on kuten ennenkin, mutta nykymaailmaan sovellettuna. Nykymaailman pankkiiripiirit lainaavat valtioille bittirahaa, rahaa jota ei ole olemassa ja perivät lainoista korkoa, joka onkin todellista rahaa. Valtion velkaantuvat, vaikka kansalaiset ahkeroivat töissä, mutta työn tuotoista osa menee pankeille, jotka eivät tuota mitään hyödykkeitä kansalaisille. Juoni on paljastumassa suurelle yleisölle, joten oli luotava jotakin muuta peittämään salaisuuden paljastuminen.

Ilmastohysteria sopii tähän erinomaisesti. Samalla pankkipiirit saavat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, valtioitten velat sen kun lisääntyvät ja korkoja kertyy pankkien omistajille entistä enemmän. Ihmisten kurjuus lisääntyy työmäärän kasvaessa uusiutuvan energian tuottamisessa ja pankit ottavat osansa työn tuloksista. Poliittinen johto palkitaan reilusti ja se rahoittaa ilmastotiedettä, eikä kummastakaan ole asioita korjaamaan. Tämä ainakin on totta, vaikka ilmastonmuutos olisikin todellinen.

Tulevaisuutemme näyttää pahalta, kulttuurimme yksi tärkeä hyvinvoinnin takaaja on runsas energian käyttö. Jos siinä tapahtuu ennustettu väheneminen, palaamme terveydenhoidossa, asumisessa, elintarvikkeissa ja liikkumisessa 1800 luvun nälkävuosien tasolle. Auringonpilkkujaksothan ennustavat pikku jääkautta 2050 paikkeille tai peräti Daltonin minimiä ja 100 vuoden kylmäjaksoa ennen seuraavaa lämpökautta. Lämpenemishysterian loppuminen mahdolliseen selvään ilmaston lämpötilan alenemiseen voi johtaa 3. maailmansotaan 1950 mennessä tai parhaassa tapauksessa kapinoihin, joilla pankkien ja pankkiirien suosiman politiikan valta kaadetaan.