LiikeNyt 3487 vastausta

Ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi ja/tai hillitsemiseksi esitettyjä poliittisia toimenpiteitä ja poliittista keskustelua kutsutaan ilmastopolitiikaksi.

Valvoja: Hallitus

Tehoautoilija
Viestit: 715
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

LiikeNyt 3487 vastausta

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

Milloin ja miten Ilmastofoorumi ry aikoo reagoida asiaan?
Liike Nytin ensimmäisen viikkoaiheen teemana oli ilmastonmuutos. Viikon lopuksi teimme osallistujillemme kyselyn ilmastonmuutoksesta. Kysely lähetettiin uutiskirjeen tilaajille ja se keräsi 3 487 vastausta. Vastaukset antoivat paljon tietoa siitä, miten ihmiset olisivat valmiita muuttamaan omia kulutustottumuksiaan ja millaisia päätöksiä he toivoisivat Suomen tekevän ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja siihen sopeutumiseksi. Alta näet, kuinka ihmiset vastasivat esitettyihin kysymyksiin.

https://liikenyt.fi/2018/05/ilmastonmuu ... -tulokset/

ja
Ilmasto on muuttunut kautta aikojen, mutta ihmisten toiminnan takia muutostahti on nyt erittäin nopeaa. Maapallon pintalämpötiloista on paljon mittaustietoa ja eri aineistojen perusteella muodostetut mallit lämpenemisestä ovat hyvin samansuuntaisia: ilmasto on lämmennyt huomattavasti ja huomattavan nopeasti. Jo tapahtunutta ja havaittua pintalämpötilojen nousua voi tarkastella esimerkiksi erittäin havainnollisella http://www.ilmastonyt.fi -koulutussivulla.

https://liikenyt.fi/2018/05/lihansyonni ... en-auttaa/
.
:cry:

Carbonautti
Viestit: 904
Liittynyt: 01.09.2015, 19:59:12

Re: LiikeNyt 3487 vastausta

Viesti Kirjoittaja Carbonautti »

Tutkimukseen kutsuttiin kaikki Liike Nytin uutiskirjeen tilaajat ja määräajassa 3487 osallistujaa vastasi tutkimukseen onnistuneesti.

Eihän tätä voi oikein tutkimukseksi kutsua. Sama kuin kysyttäisiin vihreiltä ydinvoiman kannattamisesta.

Onhan se kuitenkin ilmastopoliittinen vaikuttamisyritys ja kannatan ehdottomasti kapuloiden työntämistä rattaisiin.

Vastaa Viestiin