Sivu 1/1

Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 03.08.2016, 11:30:54
Kirjoittaja Carbonautti
Tällä viikolla on perustettu uusi kansainvälinen järjestö Clexit. Sen tarkoituksena on estää Pariisin ilmastosopimuksen voimaan astuminen. Innoituksena järjestölle oli ilmeisesti Brexit, joka jo sinällään pistää kapuloita Pariisin ilmastosopimuksen rattaisiin.

CLEXIT – Climate Exit
A new international organisation aims to prevent ratification of the costly and dangerous Paris global warming treaty which is being promoted by the EU and the present US administration.


Linkki järjestön sivulle, jossa kerrotaan lisää järjestöstä:
http://clexit.net/2016/08/01/summary-statement/

Re: Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 04.08.2016, 09:41:51
Kirjoittaja unbiased
Clexit ei toimi ja syystä
Uskon, että johtavat EU poliitkot tietävät , että ilmastonmuutos on kansalaisille tarkoitettu huijaus. Tarkoitettu kansalaisille sietämään poliittiset päätökset, jotka heikentävät hyvin vointia. Voi olla, että pidemmän päälle riippuvuus öljyn ja maakaasun toimittajista onkin hyvä asia. Varoja ei valu fossiilisen energian tuottajille ja näiden asevarustelu heikkenee. Jos lämpenemismittaukset eivät enää viittaakaan muutokseen, voi Clexit toteutua vuosien kuluessa Euroopassa, kun nykyiset vallanpitäjät pannaan syrjään.
Turkissa on käynnissä islamilainen vallankumous. Toisin ajattelijat eliminoidaan, pystytetään diktatuuri. Turkin sotilasvoima yhtyessään isis idealismiin ei lupaa hyvää EU:lle. Tämä ei liity ilmastonmuutokseen, mutta lisää eurooppalaisten paineita ilmastohuijauksen lisäksi.

Re: Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 04.08.2016, 11:10:03
Kirjoittaja Carbonautti
unbiased kirjoitti:Clexit ei toimi ja syystä...

Sitähän ei vielä tiedä, mutta onneksi Pariisin ilmastosopimus ei ole sitova. Jos Clexit ei toteudu, pitää Suomen päättäjien omatoimisesti vesittää ilmastosopimus.

Re: Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 04.08.2016, 11:24:10
Kirjoittaja Tapsa
Carbonautti kirjoitti:
unbiased kirjoitti:Clexit ei toimi ja syystä...

Sitähän ei vielä tiedä, mutta onneksi Pariisin ilmastosopimus ei ole sitova. Jos Clexit ei toteudu, pitää Suomen päättäjien omatoimisesti vesittää ilmastosopimus.


Mistäs me sellaisia päättäjiä taiomme? Suomalaiset päättäjät pitävät omia lupauksiaan sitovina, vaikka se kattavuustavoite jäisikin saavuttamatta. Jos kattavuustavoite jää vajaaksi, se pyritään meiltä salaamaan. Ei tietysti nettiaikana onnistu, mutta valtamedia pyrkii sen vaikenemaan kuoliaaksi.

Re: Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 07.08.2016, 08:27:29
Kirjoittaja unbiased
Suomessahan on vapaat ja salaiset vaalit valita vallanpitäjiä, mutta...
Suomettumisen ja Kekkosen aikaisen Tampereen Sirolaopiston kouluttaman toimittajakunnan perinne jatkuu. Vallanpitäjien toimia ei saa arvostella ja tiedemiehiä pitää uskoa ilman pienintäkään kritiikkiä. Voi kysyä, miten tavallinen lehtiä lukeva Pulliainen ja tv:n töllöttäjä Virtanen saisi muunlaista perustetta äänestyskäyttäytymiseensä?

Re: Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 07.08.2016, 10:10:27
Kirjoittaja Tapsa
Sirolaopiston käyneitä touhuaa vieläkin vihreissä jotka opettavat nuoremmille politikoinnin taitoja. Toimittaja ja opettaja ovat oivallisia ammatteja, joissa asemissa on helppo manipuloida ihmisiä. Molemmissa ammateissa on vihreillä reipas yliedustus.

Re: Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 22.12.2016, 20:46:32
Kirjoittaja BorisW
Clexit on jo olemassa Pohjolassa y.m. Lukekaa vanhan ystäväni Niklas Mörnerin juttu:
Paper 630-i.pdf
(793.7 KiB) Tiedosto ladattu 302 kertaa

Re: Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 24.12.2016, 11:45:50
Kirjoittaja unbiased
Tutustuin Mörnerin juttuun vähän, en nähnyt mitään uutta. Mörner on normaali skeptikko, joka ei täysin ymmärrä, mitä lämpeneminen on. Sehän voi tarkoitta joko lämpötilan nousua tai kohteen muun sisäisen energian kasvua.
Mörner kirjoitti: This implies that the period of global warming is more or less over.

Global observational records from Earth’s surface stations as well as satellite and balloon records from the troposphere give no such trend, however; with little or no rise since 2003.

Having established this, we can be reasonably sure that we are facing a new Grand Solar Minimum to culminate at around 2030-2040.

Tieteellisessä keskustelussa tosi-tiedemiehen tulisi pyrkiä sellaiseen, jonka tiedämme olevan suurella todennäköisyydellä totta. Kun alarmistit syöttävät mielipiteitään ilmaston vähäisestä lämpenemisestä, osoittaa vain oman poikkeavan mielipiteensä, kun ryhtyy kinaamaan lämpömittarilukemien pienien muutosten merkittävyydestä. Aivan kuin tiede olisi politiikkaa tai some-kirjoittelua.

Jos kasvihuoneilmiö olisi totta ja hiilidioksidi aiheuttaisi ilmakehän lämpenemistä, tällä tulisi tarkoittaa nimenomaa ilmakehän sisältämän lämpöenergian kasvua ja siitä tulisi olla havaintoja. Hyvinä pidetyissä satelliitimittauksissa 1979-2015 alkaen on todettu lämpötilojen keskiarvon nousseen 0,4 C. Samaan aikaan on todettu ilmakehän sisältämän vesi höyrypitoisuuden keskiarvon alentuneen 0,15 g/kg(ilmaa). Kosteuteen sisältynyt latentti energia on vähentynyt 0,15g/kg*2,6kJ/kgK = 0,39 kJ/kg. Yksi kg ilmaa sisältää lämpöenergiaa 1 kJ/K normaali oloissa. Jos ilman lämpötila on noussut 0,4 astetta, ilman lämpöenergia on kohonnut 0,4 kJ/kg. Voi siten suoraan nähdä, että tehtyjen havaintojen mukaan ilmakehän energia ei ole havaintovirheen rajoissa lisääntynyt tai vähentynyt. Siis ilmakehään ei ole tullut lisää energiaa hiilidioksidin tai minkään muunkaan kasvihuonekaasupitoisuuden muutoksen johdosta tai auringon säteilyenergian lisääntymisestä.

Re: Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 14.03.2017, 15:33:52
Kirjoittaja Carbonautti
Kansainvälinen Clexit-koalitio on liittynyt kasvavaan (ja huolestuneeseen?) joukkoon toimijoita, jotka vetoavat presidentti Trumpiin, jotta hän pitäisi vaalilupauksensa ja vetäytyisi kaikista ilmastosopimuksista, jotka on sovittu Kiotossa, Pariisissa ja UN/IPCC:ssä.

Clexit Says “Trump Must Dump Paris (and Defund the UN Climate Industry)”
...
The International Clexit Coalition today joined the growing chorus urging President Trump to keep his election promises and dump every climate treaty “agreed” in Kyoto, Paris and the UN/IPCC.

Linkki lehdistötiedotteeseen:
http://www.thepostemail.com/2017/03/13/clexit-says-trump-must-dump-paris-defund-un-climate-industry/

Re: Tuleeko Brexitin jälkeen Clexit?

Lähetetty: 15.04.2018, 15:00:03
Kirjoittaja Carbonautti
Onkohan informaatiosota iskenyt Clexitin nettisivuihin?

Kun yritin mennä nettisivuille, tuli tällainen ilmoitus:
Haitallinen sivusto estetty
http://clexit.net

Tämä sivusto on ilmoitettu haitalliseksi.
Suosittelemme, että et käy tässä sivustossa.

Jos tämä on trollien tempaus, voiko sivustolle tehdä palautuspyynnön?