EU:n tuhoisa energiapolitiikka

Ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi ja/tai hillitsemiseksi esitettyjä poliittisia toimenpiteitä ja poliittista keskustelua kutsutaan ilmastopolitiikaksi.

Valvoja: Hallitus

Carbonautti
Viestit: 1083
Liittynyt: 01.09.2015, 19:59:12

EU:n tuhoisa energiapolitiikka

Viesti Kirjoittaja Carbonautti »

Ajatuspaja Global Warming Policy Forum (GWPF) on julkaissut kriittisen raportin EU:n tuhoisasta energiapolitiikasta, joka on johtanut nykyiseen energiakriisiin venäjän avustuksella.

Raportin nimi on Europe’s Green Experiment: A costly failure in unilateral climate policy.
While the vice president of the European Commission, Frans Timmermans, is calling for an urgent return to fossil fuels to avert civil unrest and economic upheaval, the Global Warming Policy Foundation is publishing a new report documenting how 30 years of failed climate policies have triggered Europe’s worst energy cost and security crisis since the Second World War.
Linkki raporttiin:
https://www.thegwpf.org/content/uploads ... ailure.pdf

Raportista löytyy esittely Climate Change Dispatch -blogista.

Linkki esittelyyn:
https://climatechangedispatch.com/new-s ... gy-crisis/

Vinkin tähän uutiseen sain Ilmastofoorumin Facebook-sivulta.

Linkki:
https://www.facebook.com/groups/ilmasto ... 312472725/
unbiased
Viestit: 1633
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: EU:n tuhoisa energiapolitiikka

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Carbonautti kirjoitti: 13.07.2022, 13:28:53 Ajatuspaja Global Warming Policy Forum (GWPF) on julkaissut kriittisen raportin EU:n tuhoisasta energiapolitiikasta, joka on johtanut nykyiseen energiakriisiin venäjän avustuksella.
Eli "energiakriisi on saatu aikaan Venäjän avustuksella". Järjettömyyksiä ei pitäisi näille sivuille kopioida. Venäjä on jakanut energiaa Eurooppaan ja on suuniteltu toinen kaasuputki Itämereen, jotta energiaa riittäisi. Poliittisin perustein on kuitenkin homma pantu länsimaitten taholta kiinni ja nyt valitetaan energiapulasta ja syytetään Venäjää sen aiheuttajaksi. Suomessa tulee kylmä talvi ja energiapula talvella tai ainakin keskitason väestölle, jolla ei ole maksaa huippuhintoja.
(Sota Ukrainassa pimittää enemmistön ajattelua. Ukrainan erotetessa perustettavasta Venäjän federaatiosta rajat määriteltiin huonosti, mikä johti kiistoihin Ukrainassa. Näitä kiistoja ratkotaan nyt 8 vuotisen sisällissodan jälkeen Venäjän "avustuksella" eli operaatiolla. Lännelle se ei käy ja sotaa pitkitetään avustamalla heikompaa osapuolta aseavulla, joka johtaa vain suurempaan kriisiin.)

Kaikkeen tähän on syynä lännen joutuminen massahypnoosiin, jossa valtio on kuin hypnotisoitu potilas, jolta kirurgi leikkaa pois kasvainta ilman puudutusaineita. Potilaan huomiokyky on rajoitettu kivun osalta, kuten massahypnoosissa olevalta valtiolta on rajoitettu ajattelu- ja havaintokykyä todellisilta tapahtumilta ja niiden tulkinnalta. Tähän on johtanut yhtenä osana tieteen mätäneminen huolimattomuuteen, virheisiin, poliittisesti ohjattuun tutkimukseen ja jopa petoksiin. Tämä ilmenee tutkimusten tarkasteluissa, joissa 85% julkaistuista papereista sisältää virheitä. Ilmastotieteessä näitä huijauspapereita taitaa löytyä saman verran kuin lääketieteessä.
Vastaa Viestiin