Sivu 1/1

foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 06.04.2013, 12:25:08
Kirjoittaja jpp
Tämä foorumin sisäänkirjautuminen näyttää toimivan ihan miten sattuu, ei tarvitse kuin vaihtaa aihealuetta niin huomaa lentäneensä pihalle, teki mitä tahansa se vaatii aina kirjautumaan sisään, ja monesti se ei noteeraa sitä sisäänkirjautumista mitenkään, onko muut huomanneet vastaavaa vai onko minun systeemeissä mahdollisesti jotain vikaa?

Re: foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 07.04.2013, 12:01:06
Kirjoittaja jpp
Tarkennusta ongelmaan, sisäänkirjautuminen näyttää onnistuvan vain 'uusi aihe' tai 'vastaa viestiin' toimintojen kautta, millätahansa muulla tavalla niin se ei toimi.
Huomasin tuossa lisäksi että foorumi väitti että olen paikalla, mutta oikeassa yläkulma luki silti että 'kirjaudu sisään' eikä' että 'kirjaudu ulos', ja kun aloin kirjoittaa tätä tarkennusta, niin ylläri, ylläri, se pyysi kirjautumaan sisään...

Re: foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 08.04.2013, 09:50:54
Kirjoittaja pasi
Omituista. Minulla ei ole mitään ongelmia, ovatko muut havainneet samaa? Käytätkö automaattisen kirjautumisen ruksia, vai kirjaudutko yleensä aina erikseen? Onko selaimessasi tapahtunut muutoksia, esimerkiksi uusia yksityisyyslisäosia? Mikä selain?

Re: foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 08.04.2013, 13:25:14
Kirjoittaja jpp
Terve, yleensä kirjaudun erikseen sisään, selain on Firefox 20.0 Ubuntu Linuxissa, eikä siinä ole normaali päivityksiä lukuunottamatta tapahtunut mitään muutoksia, lisäosiakaan ei ole muita kuin AdBlock +, enkä nyt asetuksistakaan heti keksi mikä tuohon voisi vaikuttaa. Tämä onkelma on esiintynyt minulla jo aika pitkään, eikä tuo nyt maailmaa kaada kun sen tietää, ihmettelin lähinnä että onko muilla ollu samanlaisia ongelmia.

Re: foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 08.04.2013, 13:46:46
Kirjoittaja pasi
Okei, itse käytän aina automaattista sisäänkirjautumista, joten se voi olla syy, miksi ongelmaa ei ilmene minulla. Kokeilen jonkin aikaa manuaalista kirjautumista, katsellaan...

Re: foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 08.04.2013, 15:52:38
Kirjoittaja jpp
Haa, taisinpa just keksiä mistä moinen johtuu, nimittäin www-proxyn käytöstä, kun otin proxyn pois niin ongelma katosi, en vaan muistanu että tollanenkin on joskus laitettu päälle. :oops:
Kiitos kuitenkin auttamisesta.

Re: foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 08.04.2013, 16:48:27
Kirjoittaja pasi
Hehe, no hyvä että selvisi. :)

Re: foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 14.10.2013, 12:42:53
Kirjoittaja mahisehar
Kuka mahtaa olla tämä uusi tuttavuus, joka postaa sitä itseään moneen ketjuun? Ei taida jäsen olla. Olisiko syytä heittää ulos palstoilta, vai olenko ymmärtänyt ihan väärin?

Re: foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 14.10.2013, 13:50:11
Kirjoittaja pasi
HAHA. Spämmeri pisti niin osuvan viestin, että jätänpä jälkipolvien ihmeteltäväksi, vaikka käyttäjätunnuksen poistankin. :-D

(Nuo botit siis yrittävät huijata kierrättämällä palstan vanhoja viestejä uusina...)

Re: foorumin sisäänkirjautuminen

Lähetetty: 22.10.2013, 20:38:31
Kirjoittaja Tronic
Kaappaan aihetta vähän muunlaiselle palautteelle foorumista. Luettu-indikaattorin värivalinta on huono, sillä uusista viesteistä kertova harmaanvihreä symboli ei erotu selkeästi harmaasta. Toivottavasti voitte muokata grafiikkaa selkeämmäksi.

Lisäksi tässä vastausikkunassa oleva "Tallenna"-nappi on hieman hämäävä, painan sitä herkästi "Lähetä"-napin sijaan. Johtunee siitä, että monissa järjestelmissä yleisin toiminto laitetaan vasemmalle (tosin päinvastaistakin käytäntöä on). Kuitenkaan tallennukseen tai välttämättä esikatseluunkaan ei nappeja nykyisin juurikaan tarjota edes. Summa summarum: en tiedä miten tätä pitäisi korjata tai pitääkö, mutta ajattelinpa dokumentoida itseäni häirinneen asian.