Sivu 1/1

Puheenjohtaja

Lähetetty: 01.12.2010, 11:20:20
Kirjoittaja pasi
http://www.ilmastofoorumi.fi/2010/12/01/puheenjohtajan-lahto/

Ilmastofoorumi ry:n puheenjohtaja Pasi J. Matilainen on tänään 1.12.2010 ilmoittanut sähköpostitse yhdistykselle ja sen hallitukselle jättävänsä tehtävänsä välittömästi henkilökohtaisiin syihin vedoten. Varapuheenjohtaja Antti Huttunen toimii vt. puheenjohtajana seuraavaan vuosikokoukseen saakka.

Re: Puheenjohtaja

Lähetetty: 01.12.2010, 12:35:54
Kirjoittaja pora
Harmin paikka :( Toivottavasti voisit silti osallistua toimintaan.

Re: Puheenjohtaja

Lähetetty: 01.12.2010, 13:14:37
Kirjoittaja pasi
pora kirjoitti:Harmin paikka :( Toivottavasti voisit silti osallistua toimintaan.


Hoidan edelleen ainakin tekniset ylläpitotehtävät, kun on helpompi hoitaa ne itse kuin opettaa ne muille ja antaa tukea. :)

Re: Puheenjohtaja

Lähetetty: 06.12.2010, 09:27:56
Kirjoittaja Tehoautoilija
pasi kirjoitti: Varapuheenjohtaja Antti Huttunen toimii vt. puheenjohtajana seuraavaan vuosikokoukseen saakka.


Mikä on pj Huttusen kanta
a) todellisiin ympäristöongelmiin?
b) yhdistyksen tulevaisuuteen?
c) kuka jatkaa seuraavan vuosikokouksen jälkeen?
.

Re: Puheenjohtaja

Lähetetty: 06.12.2010, 22:06:25
Kirjoittaja Miksu
pasi kirjoitti:http://www.ilmastofoorumi.fi/2010/12/01/puheenjohtajan-lahto/

Ilmastofoorumi ry:n puheenjohtaja Pasi J. Matilainen on tänään 1.12.2010 ilmoittanut sähköpostitse yhdistykselle ja sen hallitukselle jättävänsä tehtävänsä välittömästi henkilökohtaisiin syihin vedoten. Varapuheenjohtaja Antti Huttunen toimii vt. puheenjohtajana seuraavaan vuosikokoukseen saakka.


Ensinnäkin lämpimät kiitokset Pasille yhdistyksemme synnyttämisestä ja tunnetuksi tekemisestä. Terve skeptisyys on ihailtavasti lisääntynyt ja tähän on osaltaan vaikuttanut esiin tuomamme ilmastoon liittyvät asiat, joista tiedotusvälineet yleensä tuppaavat vaikenemaan. Usein tämä vaikuttaminen on sitä ankaraa vääntämistä keskustelupalstoilla. Viime aikoina olen tosin Ilokseni huomannut, että tällä saralla alarmistien ruuti on ollut aika vähissä.

Puheenjohtajan jättäessä tehtävän tarvitaan tietenkin uusi puheenjohtaja. Huttusen Antti toimii veeteenä, mutta ymmärtääkseni Antti on kuitenkin ollut hieman näkymättömissä tai sitten kirjoittanut nimimerkillä, jota en yhtäkkiä osaa mihinkään henkilöön yhdistää. Joka tapauksessa yhdistys tarvitsee räväkän puheenjohtajan, jolla on halu ja kyky haastaa vastapuoli väittelyyn, olkoot vastapuolen asema tai titteli mikä tahansa. Tehtävässä ei joutuisi esille vaan pääsisi. Itse asiassa, mitä enemmän esillä sitä parempi. Tietynlaisesta populismistakaan ei olisi haittaa. Tilanne on tässä mielessä hyvä, koska kapuloita riittää, mitä vastapuolen rattaisiin voi heittää. Itselläni ei ole tehtävään halua, eikä tietojeni puolesta edellytyksiä, mutta toivon jäsenten kuitenkin miettivän asiaa ihan tosissaan. Jos omakohtaista halua ei ole, niin miettikää kuka yhdistyksemme jäsenistä sopisi tehtävään. Monilla foorumeilla jäsenemme tuottavat veitsenterävää argumentointia terrierimäisellä peräänantamattomuudella, joten puheenjohtaja-ainesta riveistämme varmasti löytyy.

Re: Puheenjohtaja

Lähetetty: 07.12.2010, 03:54:32
Kirjoittaja pasi
Miksu kirjoitti:Ensinnäkin lämpimät kiitokset Pasille yhdistyksemme synnyttämisestä ja tunnetuksi tekemisestä.


Eipä kestä. :)

Miksu kirjoitti:Puheenjohtajan jättäessä tehtävän tarvitaan tietenkin uusi puheenjohtaja. Huttusen Antti toimii veeteenä, mutta ymmärtääkseni Antti on kuitenkin ollut hieman näkymättömissä tai sitten kirjoittanut nimimerkillä, jota en yhtäkkiä osaa mihinkään henkilöön yhdistää. Joka tapauksessa yhdistys tarvitsee räväkän puheenjohtajan, jolla on halu ja kyky haastaa vastapuoli väittelyyn, olkoot vastapuolen asema tai titteli mikä tahansa. Tehtävässä ei joutuisi esille vaan pääsisi. Itse asiassa, mitä enemmän esillä sitä parempi. Tietynlaisesta populismistakaan ei olisi haittaa. Tilanne on tässä mielessä hyvä, koska kapuloita riittää, mitä vastapuolen rattaisiin voi heittää. Itselläni ei ole tehtävään halua, eikä tietojeni puolesta edellytyksiä, mutta toivon jäsenten kuitenkin miettivän asiaa ihan tosissaan. Jos omakohtaista halua ei ole, niin miettikää kuka yhdistyksemme jäsenistä sopisi tehtävään. Monilla foorumeilla jäsenemme tuottavat veitsenterävää argumentointia terrierimäisellä peräänantamattomuudella, joten puheenjohtaja-ainesta riveistämme varmasti löytyy.


Tätä kannattaa todellakin miettiä, sillä Antti ei pysty työ- ja perhekiireidensä vuoksi hoitamaan tehtävää ja todennäköisesti kutsuu lähiaikoina koolle ylimääräisen vuosikokouksen uuden puheenjohtajan valitsemiseksi. Mutta ei sen homman kriteerinä ole se, että olisi lukenut AR1-4 kannesta kanteen... Terve maalaisjärki riittää hyvin, enemmän olisi hyödyksi se, että puheenjohtajalla olisi aikaa.

Re: Puheenjohtaja

Lähetetty: 07.12.2010, 07:15:09
Kirjoittaja pasi
PS. Luonnollisesti mahdollisuuksien mukaan voin tukea uutta puheenjohtajaa esim. uuden hallituksen varajäsenenä tai myös tavallisena yhdistyksen jäsenenä. Varsinkin tekniset ylläpitohommat ovat jatkossakin mulla (nettisivut, postituslistat, yms.), mutta toki apua/tukea muihinkin juttuihin voi löytyä.