USA:ssa hurjaa talvea

Ilmastotutkimukseen sekä sitä sivuaviin tutkimusaiheisiin liittyvät keskustelut

Valvoja: Hallitus

Avatar
BorisW
Viestit: 1786
Liittynyt: 08.08.2007, 10:38:11
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

USA:ssa hurjaa talvea

Viesti Kirjoittaja BorisW »

Olen jo pitemmän aikaa seuraillut David Du Byne:n Adapt 2030 sivustoa. Erityisen mielenkiintoisia ovat hänen raportoinnit poikkeuksellisita kylmistä myrskyistä viimeisten kuukausien ajalta eri puolilla USAa. Valitettavsti videot ja podcastit ovat englannin kielisiä, mutta kuva metriaali auttaa ellei pysty seuraamaan nopeata puhetta. Hän on joissakin videoissaan kertonut Auringon aktiivisuuden lähestyvästä suuresta minimistä ehkä verrattavissa Maunder minimiin ja siihen liitettyyn 1500-1850 lukujen välistä Pientä Jääkautta, jossa ihmisiä kuoli nälkään ja kulkutauteihin. Nälänhätä saattaa iskeä nykyistäkin maapalloa jos ravinnon tuotanto supistuu. (Siksi David esittelee myös joissain videoissaan ns hätämuonituksen tarpeellisuutta - varautumista).

Juuri katselin https://www.youtube.com/watch?v=7t358l5 ... ploademail jossa hän kertoo Havajilla äsken koettuja aiemmin kokemattomia lumisateita.
Adapt 2030
Published on 15 Feb 2019 Hawaii state wide record coldest temperature ever and 191 mph winds highest ever on the Big Island, snow to the lowest elevation ever on Maui, rare thunderstorm warning Kauai and massive 40+foot waves on Oahu. This was a once in at least 150 year storm.


Toinen mielenkiintoinen muutos, josta puhutaan, koskee maapallon magnettisen pohjoisnavan vauhdikasta paikan muutosta : https://www.youtube.com/watch?v=YQgxYZwszpg. Mikä vaikutus sillä tulee olemaan maapallon ilmastoon??? HAUSKAA SEURANTAA!
Avatar
html
Viestit: 130
Liittynyt: 20.05.2009, 16:06:44
Viesti:

Re: USA:ssa hurjaa talvea

Viesti Kirjoittaja html »

Mielenkiintoinen linkki Havajilaisesta talvesta, valtamedialle taas uusi todiste säiden äärevöitymisen lisääntymisestä koska "ilmastouskonnolla" oikeus tulkita lähes kaikki todisteeksi ihmisperäisestä "lämpenemisestä"!
Magneettinen pohjoisnapa liikkuu ja onko odotettavissa etelä- ja pohjoisnapojen kääntyminen, vaikutukset ilmastoon ja ihmisiin?
Vastaa Viestiin