Ian Plimerin kirja Heaven and Earth

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

Avatar
BorisW
Viestit: 1779
Liittynyt: 08.08.2007, 10:38:11
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Ian Plimerin kirja Heaven and Earth

Viesti Kirjoittaja BorisW »

Olen kirjan tilannut Amazionin kautta ja kerron sitten mitä mieltä olen siitä. On varsin valitettavaa jos Plimer on mennyt tällaisessa merkittävässä asiassa harhaan. Tosin itsekin muistan vuosia sitten lukeneeni italialaisen varteenotettavan tutkimuksen, jossa väitettiin, että oliko se Etna vai Vesuvius vai molemmat yhdessä, jotka päästivät tuolloin enemmän CO2:ta ilmaan kuin kaikki Euroopan autot. Aika ja tieto muuttuvat.
Kivimies
Viestit: 68
Liittynyt: 26.10.2009, 11:10:09

Re: Ian Plimerin kirja Heaven and Earth

Viesti Kirjoittaja Kivimies »

Tehoautoilija kirjoitti:
Väität siis, että Al Gore, Oras Tynkkynen ja muut ilmastouskonnon saarnamiehet ovat perillä asioista? :o

Konsultti- kirjoitti:Ei tämä ole uskoontulon ja käännytyksen asia.


Raporttini ilmastouskovien paikallisesta hurmoskokouksesta jäi sinulta lukematta!? Ja kovasti myös Al Gore ja vastaavat kiertelevät niissä isommissa ympyröissä levittämässä käsityksiään hiilidioksidin pahuudesta ja siitä vapautumisesta krääsää ostamalla (Oprahin jakso jossa Al Gore vieraana oli erittäin valaiseva) ja aneita maksamalla (Hassi ja muut Vihreät lentelee lentokoneilla ilman huolta, kun voi maksaa niitä puidenistutusmaksuja tai mitä ne olikaan).

Kaikenlisäksi ilmastouskonnossa alkaa olla jo vaarallisen lahkon tunnusmerkkejä, ...Tälle yhdenlaisena jatkona, että tämä lahkolaisuus saa yhä monimuotoisempia ilmiasuja. Oras Tynkkynen tulee nimittäin esiintymään Turun Yliopistolla MA 19.4. Studia Generalia -luentosarjan "Sukupuoli palaa!" yhtenä luennoitsijana aiheena "Ilmasto ja sukupuoli".

Off topicina tieto, että luentosarjan ensimmäinen luento on jo ensi maanantaina. Katsokaa tarkemmin linkistä
http://www.utu.fi/cal/Viikko.html?calid=utu-tapa&day=20100215

Sori, että väärä foorumin osio. Jatkot Hiekkalaatikkoon.
Vastaa Viestiin