Docventures nolasi itsensä

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

Tehoautoilija
Viestit: 715
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

Docventures nolasi itsensä

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

Naomi Oraskesin kirjan perusteella tehty "dokumentti", jossa Naomi esittää perinteisiä prosenttiväitteitään, ja jollain listallakin ollut useita Spice girlsejä (eikös se Greenpeacen laittama Geri H. ollutkaan ainoa??) ja tietysti Esson rahat mainittiin, ja joku James Hansenkin näytteli naamaansa ahkerasti.

Onkin tullut kovin ahkerasti noita ilmastojuttua, ensin uusintana se Sota säätä vastaan, sitten FEMmalla kyseltiin että milloinkas se ilmastonmuutos tulee (ja tappaa), ja nyt TV2 Docventures.

Lähettääkö Pasi palautetta...!?

Sinänsä mielenkiintoinen elokuva, olihan siellä juttua palonestoaineista yms, jotkut asiat uusia minullekin. Mutta ilmastorealistien niputtaminen samaan porukkaan... :(
hpesch
Viestit: 2
Liittynyt: 06.10.2016, 12:19:24

Re: Docventures nolasi itsensä

Viesti Kirjoittaja hpesch »

Niinpä. On hassua, että siinä vertailtiin tupakkatutkimukset ja ilmastotiedettä. Tupakoitsijoita ja tupakoimattomia on satoja miljoonia, mutta maapalloja on vain yksi. Eli maapalloa ei pystytä tutkimaan tieteellisin menetelmin, varsinkaan tulevaisuuden osalta. Kokeita ei voida tehdä, koska kontrolli puuttuu.
Eniten ärsytti Timo Harakan hallitseva osuus keskustelussa. Mikä tiedemies toi Harakka muka on?
Kysymys kuuluu: onko maapallo lämpiämässä? Jos se on lämpiämässä, johtaako tämä ihmisistä? Jos se johtuu ihmisistä, mitä kannattaa tehdä ja kannattaako tehdä mitään?
Vastaa Viestiin