Edward Snowdenin ilmastopaljastus

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

Carbonautti
Viestit: 928
Liittynyt: 01.09.2015, 19:59:12

Edward Snowdenin ilmastopaljastus

Viesti Kirjoittaja Carbonautti »

Törmäsin outoon uutiseen. En oikein muista, mitä kautta eksyin siihen. USA Politics Today -verkkolehden mukaan Edward Snowden sanoi eräässä haastattelussa, että hänellä on pitäviä todisteita siitä, että ilmastonlämpenemisteoria on alunperin CIA:n keksimä. Tarkoituksena on ollut pelotella ihmisiä ja johtaa huomio pois muista ihmisen aiheuttamista vaaroista kuten esimerkiksi ydinaseista.
"I have dokuments showing that the CIA invented the whole thing," claims Edward Snowden. "Global Warming was invented to both scare people, and divert their attention from other human-made dangers like nuclear weapons..."

Tämä uutinen ilmestyi jo 15.3.2016 ym. lehdessä.

Toivottavasti tämä uutinen joko vahvistetaan tai kumotaan mahdollisimman pian.

Linkki:
http://www.usapoliticstoday.com/edward-snowden-global-warming-invention-cia/
unbiased
Viestit: 1459
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Edward Snowdenin ilmastopaljastus

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Kiitos Carbo!
Tätähän olen pitkään mietiskellyt ja nyt näyttää, etten ole aivan väärässä. CIA logiikka yksinkertaisesti. Sijoitetaan miljardeja ilmastotieteeseen ja ympäristöliikkeille. Seurauksena ympäristöliikkeet kiinnittävät kaiken huomion ilmastokatastrofiin ja vähemmän muihin uhkiin läntisessä kulttuurissa. Öljyn käyttöstä tulee ympäristöpoliittisesti kriittistä toimintaa. Öljyn kulutus vähenee, öljyn hinta alenee. Yhdysvallat säästää satoja miljardeja halventuneen öljyn johdosta ja pidättäytyy ilmastosopimuksista. Rahat eivät enää valu öljyntuottajille. Venäjä ja arabimaat sotilasmahteina heikkenevät. Taloudelliset haitat Yhdysvalloille jäävät mitättömiksi. Yhdysvallat ainoana säilyttää mahtiasemansa.

Ydinasepelko on saattanut olla vain peitesana, joka tarkoittaakin sitä, mitä edellä pohdiskelin.
Tapsa
Valvoja
Viestit: 2944
Liittynyt: 19.02.2008, 16:35:15

Re: Edward Snowdenin ilmastopaljastus

Viesti Kirjoittaja Tapsa »

Alarmistit vetävät aina herkästi salaliittokortin esiin. Salaliittoja on joka paikka täynnä, jos termiä riittävän laajasti ajatellaan. CIA itse on pelkkä salaliitto. Jokaisessa yrityksessä on liuta salaliittoja eikä ilmastomallien tekijöiden joukko ole kovin suuri. Miten esim. organisoitiin termin global warming muuttaminen termiin climate change, on mielenkiintoinen asia. Lähes samanaikaisesti termi vaan muuttui joka puolella.
unbiased
Viestit: 1459
Liittynyt: 13.01.2015, 09:31:57

Re: Edward Snowdenin ilmastopaljastus

Viesti Kirjoittaja unbiased »

Salaliitosta on tullut fraasi, vaikka tapahtuma on normaalia politiikkaa. Suomen uusimman ydinvoimalan sijoittaminen Pyhäjoelle, alueelle jolla on muutenkin sähkön ylituotantoa, johtuu Kepun aluepolitiikasta. Tämänkin päätöksen takana voi sanoa olevan salaliitto, koska oikeita perusteita ei kerrota jukisesti. Jos sähköyhtiö olisi saanut päättää sijainnista, sijaintipaikka olisi etsitty taloudellisin perustein eikä aluepoliittisin.
Avatar
Ristoi
Viestit: 49
Liittynyt: 18.09.2013, 18:50:41
Viesti:

Re: Edward Snowdenin ilmastopaljastus

Viesti Kirjoittaja Ristoi »

Ehkä vähän vastausta aloitukseen löytyy Roskasaitiltani, tosin jo etukäteen kirjoitettuna:
https://roskasaitti.wordpress.com/2016/ ... -keksinto/
http://roskasaitti.wordpress.com/
Vastaa Viestiin