Ulkolinja: Likaista hiilipäästökauppaa

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

Tapsa
Valvoja
Viestit: 2944
Liittynyt: 19.02.2008, 16:35:15

Ulkolinja: Likaista hiilipäästökauppaa

Viesti Kirjoittaja Tapsa »

22.00 torstai 07.11.2013

Jotain järjen ääntä sentään jostain vajaan viikon päästä.

Hiilipäästöjen vähentämiseksi suunniteltu päästökauppa loi keinon rahan pesuun ja väärinkäytöksiin. Se näyttää raporteissa hyvältä, paljastuu huijaukseksi, jossa häviää miljardeja euroja.
Tapsa
Valvoja
Viestit: 2944
Liittynyt: 19.02.2008, 16:35:15

Re: Ulkolinja: Likaista hiilipäästökauppaa

Viesti Kirjoittaja Tapsa »

Muistin virkistämiseksi, tänään tuota likaista päästökauppaa tulee.

Kaikenlaista soopaa on taas tullut ja tulee vastakin tuohon tulevaan ilmastokokoukseen liittyen.
Tehoautoilija
Viestit: 715
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

Re: Ulkolinja: Likaista hiilipäästökauppaa

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

Tapsa kirjoitti:Muistin virkistämiseksi, tänään tuota likaista päästökauppaa tulee.

Kaikenlaista soopaa on taas tullut ja tulee vastakin tuohon tulevaan ilmastokokoukseen liittyen.


Tuohan oli suorastaan järkyttävä dokumentti :shock: Miljardeja euroja joillekin huijareille meidän veronmaksajien rahoja, EUn yksi taho tietää missä miljoonat kadonneet päästöoikeudet ovat, mutta ei suostu kertomaan EUn toiselle taholle jonkin idioottimaisen syyn takia, jne. Tanskalaiset pitäneet päästökauppiasrekisterissään yli tuhat rikollisia kauppiasta, tekaistuja nimiä kun ei mitään tarkistusta, muistaakseni sinne jäi vain 33 laillista kun asiasta nousi kohu?? Ja Tsekissä tjsp rikolliset jopa tehneet jonkin pommiuhkauksen jotta pääsivät varastamaan päästäoikeudet rekisteristä.
Ja myös YK kaupittelee jotain päästöoikeuksia, jotka eivät oikeasti vähennä päästöjä, ja joku yksityinen firma (tai mikä se olikaan) toimittanut Afrikkaan lähes miljoona vedenpuhdistinta joita kukaan ei käytä... Näyttivät olevan muovista valmistettuja, paljonkohan niihinkin on tarvittu energiaa ja raaka-ainetta, ja kuljetus ym kustannukset ja niiden päästöt, ja mihinkähän ne puhdistimet joutuu kun ihmiset kyllästyy roikottamaan niitä seinillä?? Tuokin vaikuttaa enemmän ympäristörikokselta kuin luonnonsuojelulta :!: Ja joku Connie kovasti väänteli käsiään ja selitteli, että on niitä onnistuneitakin projekteja, ei näyttänyt ottavan mitään vastuuta sekoiluistaan, toimittajakin tosin ihan lepsu...
Siis jos jäi katsomatta, kannattaa katsoa Areenasta tai kun tulee uusintana.
Ja kirjoittaa kansanedustajille jne, Talvivaara näyttää olevan ihan pikkujuttu tuon päästökauppakatastrofin rinnalla :evil:
jpp
Viestit: 699
Liittynyt: 20.11.2009, 16:38:09

Re: Ulkolinja: Likaista hiilipäästökauppaa

Viesti Kirjoittaja jpp »

Dokumentissä ei myöskään otettu ollenkaan kantaa siihen aiheuttaako hiilidioksidi katastroflista ilmaston lämpenemistä vai ei, sensijaan oli kyllä paljon kuvaa voimalaitosten jäähdytystorneista jotka suolsivat vielä pahempaa kasvihuonekaasua, nimittäin vesihöyryä, eikös sillekkin pitäisi olla päästökauppa jossa voi huijata samalla tavalla?
Vastaa Viestiin