Hyviä uutisia!

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

Tapsa
Valvoja
Viestit: 2944
Liittynyt: 19.02.2008, 16:35:15

Hyviä uutisia!

Viesti Kirjoittaja Tapsa »

Tuulimyllyfirma Moventas lomauttaa koko henkilökuntansa toimitusjohtajaa myöten!

Eihän tuo nyt kovin hyvältä kuulosta, kun porukka menee suoraan kortistoon, mutta viittaa kyllä siihen, että myllykauppa hiipuu, mikä on pelkkää säästöä veronmaksajille. Sääli, että Poriin on päätetty rakentaa tähän asti Suomen suurin tuulipuisto, toivottavasti sekin menee vielä uuteen harkintaan.

Miksu
Valvoja
Viestit: 212
Liittynyt: 17.11.2008, 18:03:11

Re: Hyviä uutisia!

Viesti Kirjoittaja Miksu »

WinWindikin kieppuu konkurssin kourissa. Työpaikkoja tietenkin menee mutta menköön kun tuotanto on taidettu jo ulkoistaa sinne missä tuulienergian perään ei haikailla.
"Juuri kun on saanut lotionit nahkaan uimarannalla, päälle putoaa nyrkinkokoisia rakeita. Tai aivan odottamatta sataa muutamassa tunnissa puolen vuoden sademäärä. Siitä ilmastonmuutoksessa on karkeasti ottaen kyse."

Kalevan pääkirjoitus 27.9.09

Harry
Viestit: 609
Liittynyt: 02.10.2010, 18:44:02

Re: Hyviä uutisia!

Viesti Kirjoittaja Harry »

Ilmasto on Hbl:n etusivun juttu. Boris on päässyt kommentoimaan. Muistini mukaan tämä on ensimmäinen kertä kun on edes yritetty olla objektiivisia. Toistaiseksi alarmistit ovat saaneet artikkeleita lehteen kun skeptikkojen osana on ollut kirjoittaa yleisön palstalle. Kirjoittaja itse uskoo objektiivisuuteensa.

Artikkeli on kuitenkin kovasti kalleellaan alarmistisuuntaan. Varsinkin väite että 14 viimeisen vuoden aikana 10 ovat lämpimämmät. Yksi käytetyistä käyristä (lämpötilan kehitys) on käyrä josta UHI korjaukset on poistettu. Ainakin se muistuttaa sitä käyrää. Sen huomaa mm siitä että 30-luvun lämpöjä ei näy.

On kuitenkin positiivista kehitystä :D

Vastaa Viestiin