Mainoksia?

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

Tapsa
Valvoja
Viestit: 2944
Liittynyt: 19.02.2008, 16:35:15

Mainoksia?

Viesti Kirjoittaja Tapsa »

Ilmastohysteriaa käytetään mainoksissakin. Joissakin painotetaan pientä hiilijalanjälkeä ja Mäkki taas korostaa hampurilaistensa 100%:n naudanlihapitoisuutta. Naudanlihanhan pitäisi pilata ilmastomme, vai kuinka? Voinemmeko tästä todeta, että Mäkkärin asiakkaat eivät usko ilmastohuijaukseen? Onko siis nuorisomme fiksumpaa kuin luulemmekaan? Riippuu näkökannasta.

Tronic
Viestit: 350
Liittynyt: 15.08.2010, 16:38:00

Re: Mainoksia?

Viesti Kirjoittaja Tronic »

Voisimme todeta myös etteivät vihreät Suomessa, saati Saksassa, usko ilmastonmuutokseen, kun pykäävät vaan lisää hiilivoimaa. Voimme todeta ettei kukaan yksityisautoileva usko ilmastonmuutokseen tai öljyhuippuun. Voimme todeta, ettei vieraita naisia vilkuileva kristitty naimisissa oleva mies, joka ei halujensa vuoksi revi irti silmäänsä ja kättään, usko Jeesukseen.

Moiset toteamukset olisivat toki valheellisia, kun huomioimme ihmisillä olevan aina myös keskenään ristiriitaisia tavoitteita, joita nyt vaan täytyy jotenkin priorisoida. Useimmille koko ilmastonmuutoskysymys on aika matalalla, mutta firmoille ei tuota ongelmia hyödyntää sitäkin vähää markkinoinnilla, josta eivät katso olevan kuitenkaan mitään haittaa (moniko on niin änkyrä, että jättää tuotteen ostamatta CO2-mainoksen vuoksi?).

Harry
Viestit: 609
Liittynyt: 02.10.2010, 18:44:02

Re: Mainoksia?

Viesti Kirjoittaja Harry »

Tähän listaan voi lisätä Kauppapuutarhaliiton tekemä hiilidioksidilaskuri. Tämä on sen takia että tietäisit mistä ostaa tomaattisi :lol:

Kuinka paljon hiiltä kuluu siihen kun puutarhuri tuskailee tuon laskurin läpi. Tietysti voi myös kysyä mitä se hyödyttää. Ainoat hyötyjät taitaa olla ne jotka ovat saaneet tehtävän tutkia ja rakentaa näitä laskureita. Kauppapuutarhan sivuilla on aika monta artikkelia asiasta :?

http://www.kauppapuutarhaliitto.fi/kaup ... FINAL.xlsx

Vastaa Viestiin