Sivu 1/1

Jälleen meni yksi "asiantuntijoiden" ennuste pieleen

Lähetetty: 07.04.2011, 21:53:41
Kirjoittaja HMV
Vuosi sitten "oikeaoppiset" ilmastotutkijat väittivät, että Intian satonäkymät ovat kovaa vauhtia heikkenemässä ihmislähtöisen ilmaston lämpenemisen johdosta. Nyt Intian maatalousministeri kertoo ylpeänä kaikkien aikojen suurimmasta sadosta! Viljavarastoissa ei enää ole tilaa, ja viennin odotetaan alkavan vetää ....

http://newnostradamusofthenorth.blogspo ... a-and.html

Re: Jälleen meni yksi "asiantuntijoiden" ennuste pieleen

Lähetetty: 06.05.2011, 15:50:01
Kirjoittaja kaipis
Hyvä että joskus näinkin päin. Yleensä kaikki ilmastoon liittyvät uutiset ovat negatiivisia tai vähintäänkin suuria uhkakuvia maalailevia, joten iloitaan nyt sitten Intian hyvästä sadosta ja positiivisesta ilmastokehityksestä.

Re: Jälleen meni yksi "asiantuntijoiden" ennuste pieleen

Lähetetty: 07.05.2011, 20:02:12
Kirjoittaja Lorentz3
kaipis kirjoitti:Hyvä että joskus näinkin päin. Yleensä kaikki ilmastoon liittyvät uutiset ovat negatiivisia tai vähintäänkin suuria uhkakuvia maalailevia, joten iloitaan nyt sitten Intian hyvästä sadosta ja positiivisesta ilmastokehityksestä.

Yksi hyvä sato on "positiivista ilmastokehitystä"? Voi hyvää päivää...

Re: Jälleen meni yksi "asiantuntijoiden" ennuste pieleen

Lähetetty: 09.05.2011, 10:40:40
Kirjoittaja kaipis
"Ilmastokehitys" saattoi sanana olla huono tässä yhteydessä mutta verrattuna siihen, että sadot huononisivat jatkuvasti, on yksikin hyvä sato positiivinen asia. Toivottavaa olisi tietysti, että tästä yksittäistapauksesta voisi joku kaunis päivä puhua positiivisena ilmastokehityksenä.