CRU rahoitti Muir Russellin "tutkinnan"?

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

juakola
Valvoja
Viestit: 482
Liittynyt: 07.02.2010, 02:05:48

CRU rahoitti Muir Russellin "tutkinnan"?

Viesti Kirjoittaja juakola »

Pistetään nyt tänne, kun ei tämä ilmastotieteeseenkään varsinaisesti liity:
http://climateaudit.org/2011/02/28/the- ... -contract/
Jos tämä McIntyren löydös pitää paikkansa, niin voin kyllä sanoa että aikamoisesta jymypaukusta kyse ja tuskin tulee jäämään tähän.

Apparently the U of East Anglia paid the Muir Russell inquiry nearly £300,000. David Holland has requested information on the contractual basis of these payments. Situation normal – the UEA has refused to provide the information and it looks like another appeal to the ICO.


MUTTA: Odotellaan silti vähän aikaa, että miten muualla reagoidaan (ja EN tarkoita RC:tä) ja päätyykö esim uutisiin. Ts nouseeko tuosta ihan oikeaa äläkkää. Kyllähän tuo MR:n "inquiry" silti kieltämättä haisi alusta alkaen, kun esim BP:n varapresidentti (BP = mainostaa uusiutuvilla ja on CRU:n sponsori) istui paneelissa.

pora
Viestit: 189
Liittynyt: 03.01.2008, 12:49:28

Re: CRU rahoitti Muir Russellin "tutkinnan"?

Viesti Kirjoittaja pora »

Tälläisestä kun edes saisi suomenkielistä materiaalia, niin edes yleisönosastoilla voisi levittää. Ainakin verkkouutisille voisi yrittää vinkata, koska he taisivat ainoana julkaista tämän:
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=23164:ipcc-tutkija-tiesi-vaeaeraestae-ennusteesta-halusimme-painostaa-paeaettaejiae&catid=4:ulkomaat&Itemid=6

Avatar
pasi
Valvoja
Viestit: 1129
Liittynyt: 15.07.2007, 13:23:23
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: CRU rahoitti Muir Russellin "tutkinnan"?

Viesti Kirjoittaja pasi »

pora kirjoitti:Tälläisestä kun edes saisi suomenkielistä materiaalia, niin edes yleisönosastoilla voisi levittää.


Mielestäni yhdistyksen blogia voisi ihan hyvin käyttää esim. suomenkielisten käännösten julkaisemiseen, jos vain joku niitä käännöksiä tekee. Ja jos tekee, niin lähettämällä käännöksen osoitteeseen ilmastofoorumi at ilmastofoorumi piste fi sen luulisi päätyvän melko pian blogiinkin...
Pasi J. Matilainen
Puheenjohtaja, Ilmastofoorumi ry

Vastaa Viestiin