Nämä lisääntyvät

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

pet panerola
Viestit: 80
Liittynyt: 10.11.2009, 16:35:44

Nämä lisääntyvät

Viesti Kirjoittaja pet panerola »

http://blogs.telegraph.co.uk/news/james ... long-life/

Kuten me olemmkin jo tienneet, ett AGWtiede on pseudotiedettä.
Perustuu muutaman, mutta kieltämättä kyvykkään huijarin edesottamuksiin.

Se mitä haluan tämän jälkeen, että kaikenlainen "ilmasto"lisät kuten esim. sähkölaskuun on ujutettu, poistetaan talouden virkistämiseksi.
Nämä tarpeettomat lisämaksut kun koskevat köyhiä kaikkein eniten.
Layman
Viestit: 283
Liittynyt: 17.02.2009, 10:56:46

Re: Nämä lisääntyvät

Viesti Kirjoittaja Layman »

pet panerola kirjoitti:.............................
Kuten me olemmkin jo tienneet, ett AGWtiede on pseudotiedettä.
....................................

Se mitä haluan tämän jälkeen, että kaikenlainen "ilmasto"lisät kuten esim. sähkölaskuun on ujutettu, poistetaan talouden virkistämiseksi.
Nämä tarpeettomat lisämaksut kun koskevat köyhiä kaikkein eniten.


Samaa haluaisin minäkin, ei vähiten siksi että Suomen talous on kyllä nyt erittäin hataralla pohjalla! Mutta koska moni on kuitenkin jyrkästi eri mieltä väitteestä, että AGW-tiede olisi pseudotiedettä, niin aivan erityisesti kysyisin (taas kerran!) heiltä: Pidättekö tarkoituksenmukaisena ja kohtuullisena että maksamme huiman lisähinnan (n. 25%) sähköstämme pelkästään päästökaupan seurauksena? Jos puolustatte tätä, niin millä perusteella?

Muistutan (taas kerran!) siitä että tämä tolkuton lisähinta kokonaisuudessaan menee sähköntuottajille eikä suinkaan valtion kassaan verojen tapaan, eikä myöskään millään lailla ohjaudu tekniseen kehitykseen t.m.s. Se ei edes johda pienempiin CO2-päästöihin - mihin tällä rosvoussysteemillä oikein pyritte?
Kivimies
Viestit: 68
Liittynyt: 26.10.2009, 11:10:09

Tahaton paljastus

Viesti Kirjoittaja Kivimies »


Melko tuoreessa CSC:n Tieteen tietotekniikka -lehdessä nro 2010/4 on artikkeli, jonka voi tulkita sisältävän tahattoman paljastuksen IPCC:n toiminnan "pseudotieteellisyydestä". Po. artikkelissa tutkija Antti Solonen kommentoi IPCC:n käyttämää imastomallia nimeltä ECHAM5 ja toteaa, että hankkeessa keskitytään erityisesti mallin sisältämiin parametreihin.

Antti Solonen Tieteen tietotekniikka -lehdessä kirjoitti:Ilmastomallien parametrit asetetaan tällä hetkellä subjektiivisesti, asiantuntijoiden tietoon ja kokemukseen perustuen [ns. perstuntumalta; kirj. huom.]. Meidän tavoitteena on kehittää menetelmiä, joilla parametreja voidaan määritellä objektiivisesti, havaintoihin perustuen. Samalla tutkitaan parametrien virittämiseen liittyvää epävarmuutta – mitä ennusteelle tapahtuu, jos parametreja muutetaan hieman.

Projektin tavoitteena on kehittää objektiivinen tapa määrätä parametreja. Tästä syystä parametreille määritellään kustannusfunktio, jonka avulla arvioidaan, kuinka toimivia asetetut parametrit ovat annetussa tehtävässään...


Kun tuota Solosen lausuntoa tutkii ajatuksella tulee helposti sellaiseen johtopäätökseen, ettei tuollaisia malliparametreja edes voi asettaa mitenkään muuten kuin objektiivisiin seikkoihin perustuen!

En tiedä onko pseudotieteellisyys tämän AGW:n osalta yksin tässä, mutta Solonen on varmasti niitä henkilöitä jotka pystyvät työssään onnistuessaan poistamaan edes yhden virhelähteen!


Artikkeli kokonaisuudessaan :
http://www.csc.fi/csc/julkaisut/tieteentietotekniikka/2010/4/solonen

Vastaa Viestiin