Sivu 1/1

Asiallinen dokumentti Suomi TV:ssä

Lähetetty: 09.12.2010, 21:30:21
Kirjoittaja Miksu
Asiallinen dokumentti auringon erilaisista vaikutusmekanismeista ilmastoon. Mukana myös Svensmark teorioineen. Pienenä kauneusvirheenä ohjelmassa todetaan pariin kertaan, että hiilidioksidi on se pahapoika, mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen. Proggis tuli juuri telkusta, mutta näyttää olevan katsottavissa myös alla olevassa linkissä.

http://www.suomitv.fi/nettitv/planeetta ... rinkovoima

Re: Asiallinen dokumentti Suomi TV:ssä

Lähetetty: 13.12.2010, 19:00:09
Kirjoittaja Miksu
YLE Teema Ti 14.12.2010 klo: 18.30
Ilmastonsäätelyä avaruudesta

Maapallon saama kosminen säteily vaihtelee sen kiertoradan eri kohdissa ja tanskalaistutkijan mukaan se vaikuttaa pilvien muodostumiseen. Mikä on pilvien osuus ilmastonmuutoksessa? T: Tanskan televisio.


Hmm, saattaisi olla asiallinen dokumentti tämäkin. Tämäniltainen MOT kannattaa luonnollisesti katsoa myös.

Re: Asiallinen dokumentti Suomi TV:ssä

Lähetetty: 26.01.2011, 17:30:07
Kirjoittaja Kivimies

Palaan tuohon edeltävään teemaan SuomiTV:n ohjelmasarjasta Planeettamme ilmiöt, vaikkei tämä nyt suoraan kohdistu kysymykseen ilmastonmuutoksesta. Jaossa on nimittäin tarpeellista taustatietoa, nyt uusintajaksoina.

Huomenna TO klo 20:30 (uusinta SU)
Dokumentti: Planeettamme ilmiöt
Ilmakehämme mahdollistaa elämän Maassa, suojassa avaruudesta käsin vaanivilta vaaroilta. Mikä on sen salaisuus? Entä voisiko jollakin toisella planeetalla olla vieraan elämänmuodon mahdollistava kaasukehä? Brittiläinen tiedesarja.

TO 3.2. klo 20:30 (uusinta SU)
Dokumentti: Planeettamme ilmiöt
Erään teorian mukaan maapallo oli 650 miljoonaa vuotta sitten paksun jääkerroksen peitossa. Miten se on mahdollista, ja miten maapallo selvisi jäämassojen puristuksesta? Voisiko vastaava vielä joskus tapahtua? Brittiläinen tiedesarja.

http://www.suomitv.fi/ohjelmat/planeettamme_ilmiot/jaksot