MTV3 taas ilmastoasialla

Linkit uutisiin, yleisönosastokirjoituksiin, yms., sekä niitä koskeva keskustelu. Eri aiheita koskevat linkit olisi hyvä pitää omissa ketjuissaan.

Valvoja: Hallitus

Tehoautoilija
Viestit: 715
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

MTV3 taas ilmastoasialla

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon on vedonnut ilmastoneuvottelijoihin edistysaskelten aikaansaamiseksi.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ilmasto/inde ... 12/1238299

Haudataanko ilmasto kinoksiin?

Hyvä on hiihtäjän hiihdellä, kun ystävä hällä on myötä. Maailman kirjat ovat sekaisin, kun Helsingissä on lunta enemmän kuin Lapissa. Ikävä kyllä tällaiset talvet vähenevät, kun ilmastonmuutos etenee - kannattaa siis hiihtää nyt, kun vielä voi!
Tosin kovin moni ei varmaan jää kaipaamaan autoa peittäviä lumikinoksia.
Muualla maailmassa on kohdattu huomattavasti ikävämpiä sääilmiöitä kuin Suomessa: tulvia, myrskyjä, kuivuutta. Köyhissä maissa poikkeukselliset sääilmiöt aiheuttavat jo nyt suurta tuhoa ja kärsimystä.

http://blogit.mtv3.fi/ymparistossa/2010 ... kinoksiin/

Edelleenkin ihmettelen, miksi kaupallinen kanava suoltaa tuota vihervasemmiston ilmastopropagandaa paljon ahkerammin kuin vasemmistolaisena pidetty YLE. :?: :shock:
.
Layman
Viestit: 283
Liittynyt: 17.02.2009, 10:56:46

Re: MTV3 taas ilmastoasialla

Viesti Kirjoittaja Layman »

"...Muualla maailmassa on kohdattu huomattavasti ikävämpiä sääilmiöitä kuin Suomessa: tulvia, myrskyjä, kuivuutta. Köyhissä maissa poikkeukselliset sääilmiöt aiheuttavat jo nyt suurta tuhoa ja kärsimystä…."

Jatkuvasti saa lukea ja kuulla tällaisia väitteitä. Eikö tämä lainkaan häiritse alarmisteja? En ole vain huomannut että juuri kukaan muu kuin joku denialistiksi parjattu henkilö viitsii reagoida. Onhan myrskyt, tulvat ja kuivuudet ollut ihmiskunnan riesana aina, eikä tiede ainakaan minun tietääkseni ole pystynyt osoittamaan että nämä edes olisivat voimistuneet, ja jos paikallisesti näin näyttää tapahtuneen, niin ei ainakaan ole löydettävissä syy-yhteyttä CO2-päästöihin. Vai löytyykö sellaista tutkimusta?
Sen sijaan monesti voidaan löytää hyvinkin selkeä syy paikallisten tulvien voimakkauuteen: Epäonnistunut, tai olematon maankäytön suunnitelma, metsien tuhoaminen, ojitus, asfaltointi jne.
Vastaa Viestiin