yksityisautoilu

Sekalaiset aiheet.

Valvoja: Hallitus

Antero
Viestit: 161
Liittynyt: 02.03.2008, 13:43:30

yksityisautoilu

Viesti Kirjoittaja Antero »

Tänään ESS-lehti

Kirjoituksen (ajassa-sivulla)oli tehnyt ympäristönsuojeluneuvos Paasivirta yksityisautoilusta Helsingissä paheksuen sitä, miten autoilu siirtyy moottoriteille, jotta päästään työpaikoille. Luulen, että arvonimi "ympäristönsyojeluneuvos" on vain ostettavissa oleva arvonimi, siis omatekoinen neuvos.
Laitoin vastineen tekstiviesteillä varatulle osastolle: "Olisi hauska tietää ovatko nämä ympäristönsuojeluneuvokset jo poistaneet omat autonsa rekisteristä." On päivänselvää, että yksityisautosta luovutaan viimeksi vasta. Sitä ennen saa vaimot ja perheet lähteä, mutta mies säilyttää autoilun, kuten varmaan monet naisetkin. Ei siis kannata yrittää autoilun vähentämistä. Autojen käyttövoimaan eli bensiinin kulutukseen kyllä kannatta vaikuttaa eli tilalle joku muu vaikkapa sähkö.
En huomaa mitään ilmastonmuutosta täällä Suomessa, vaikka siitä niin paljon vaahdotaan.Pikemminkin siisteys on vain parantunut esim. sotien jälkeen, jolloin kaikki oli rempallaan. Suomen henkilöautojen määrällä ei ole mitään vaikutusta maailmanlaajuisessa ilmastomuutoksessa, jos sellaista yleensä on olemassa.
Sunnuntai 08

taistogunnar
Viestit: 21
Liittynyt: 18.11.2007, 20:31:05

Re: yksityisautoilu

Viesti Kirjoittaja taistogunnar »

Sunnuntai08 kirjoitti: Luulen, että arvonimi "ympäristönsyojeluneuvos" on vain ostettavissa oleva arvonimi, siis omatekoinen neuvos.


Sehän on hienoa, että on monipuolisia arvauksia eri asioista. Kertoo aika paljon tästä viestistä kokonaisuudessaan. Tsekkaa huviksesi Tasavallan presidentin asetus arvonimistä, Valtion virkamieslaki 4.2 § 8 ) ja Laki ympäristölupavirastoista 2. Luku. niin ei tarvitse luulla.

Sunnuntai08 kirjoitti:En huomaa mitään ilmastonmuutosta täällä Suomessa, vaikka siitä niin paljon vaahdotaan.Pikemminkin siisteys on vain parantunut esim. sotien jälkeen, jolloin kaikki oli rempallaan.


En minäkään ole huomannut auringon uv-säteilyä ja maapallon pyöreyttä täällä Suomessa vaikka niistä kuinka vaahdotaan.

Sunnuntai08 kirjoitti:Suomen henkilöautojen määrällä ei ole mitään vaikutusta maailmanlaajuisessa ilmastomuutoksessa, jos sellaista yleensä on olemassa.


Tämähän oli hyvin perusteltu väite myös.

Antero
Viestit: 161
Liittynyt: 02.03.2008, 13:43:30

Re: yksityisautoilu

Viesti Kirjoittaja Antero »

Vastaus Taistogunnarille

Millä sinne viimeiselle rannalle sitten mennään, jos sellainen tulee vastaan? Tietenkin yksityisautolla tai muskeliveneellä jos tämä meno jatkuu. Uskon kuitenkin, ettei sellaista tule vastaan ja ihmiset hoksaavat muuttaa tuhlaamisen säästämiseksi.
Vastustan tietenkin kaikenlaista turhuutta, kuten älyttömän suuria purjeveneitä ja yli 100000 eur maksavia maastureita täysin tarpeettomina täällä Suomessakin. Ei niissä ole sen enempää järkeä, kuin ilmastonmuutoksella huijaamisellakaan.
Kyllä aion ehtiä viimeiselle rannalle soutuveneelläkin.

Sunnuntai 08

turhaa

Re: yksityisautoilu

Viesti Kirjoittaja turhaa »

Sunnuntai08 kirjoitti:Vastustan tietenkin kaikenlaista turhuutta, kuten älyttömän suuria purjeveneitä ja yli 100000 eur maksavia maastureita täysin tarpeettomina täällä Suomessakin.


Kun minulla ei ole varaa tai tarvetta jollekkin, niin ei sitä saa sitten olla kenelläkään muullakaan!

Vastaa Viestiin