Ilmastonmuutos ei olekaan turvallisuusuhka?

Sekalaiset aiheet.

Valvoja: Hallitus

Tehoautoilija
Viestit: 714
Liittynyt: 06.08.2007, 09:49:46
Viesti:

Ilmastonmuutos ei olekaan turvallisuusuhka?

Viesti Kirjoittaja Tehoautoilija »

Keskiviikko 12.3.2014, TV1 "Vaalien välissä", parituntinen suora keskustelu, jossa Kanerva, Sinnemäki, Jussi Niinistö, Palm, Stefan Wallin, joku kepulainen... tai mitä ne nyt olikaan, ja välissä pitkiä pätkiä nauhoitetusta keskustelusta, jossa Suomen, Ruotsin ja Norjan puolustusministerit ja joku Viron edustaja. Kovasti listailivat erilaisia turvallisuusuhkia, perinteisen sotilaallisen hyökkäyksen lisäksi mainitsevat mm. cyberhyökkäykset, terrorismin, pakolaiset ja jopa talouskriisin, mutta ilmastonmuutos tuntui loistavan poissaolollaan. Kunnes Annika Lapintie (tai mikä sen nimi nyt olikaan) sen mainitsi, yhden ainona kerran, ohimennen.
Eikös sen ilmastonmuutoksen (oik. lämpenemisen) pitänyt olla nimenomaan se suurin uhka? Ja pakolaistenkin nimenomaan ilmastopakolaisia?? (ohjelmassa käsittääkseni viittasivat nimenomaan sotien ja muiden konfliktien seurauksena tuleviin pakolaisiin, ei ilmastopakolaisiin, vaikka niilläkin tosin ihan toisessa ohjelmassa tässä äskettäin peloteltiin...)
:shock:
Varsinkin tuon Vihreiden edustajan käytös jotenkin hämmensi, kun tällä kertaa nimenomaan hän oli hiljaa ilmastosta ja tuntui puhuvan ihan järkeviä, mainitsi F-35:tkin
http://en.wikipedia.org/wiki/Lockheed_M ... ghtning_II
Ilmeisesti Virheätkin oikeasti ymmärtävät, että seuraavia vaaleja ajatellen kannattaa puhua homoliitoista ja ydinvoimasta ja maanpuolustuksesta yms ja olla hiljaa ilmastohömpästä...!? :twisted:
.