Miksi Facebook?

Sekalaiset aiheet.

Valvoja: Hallitus

Avatar
BorisW
Viestit: 1775
Liittynyt: 08.08.2007, 10:38:11
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Miksi Facebook?

Viesti Kirjoittaja BorisW »

En ole liittynyt Facebookin eikä ole tarkoituskaan. Siksi ihmettelen miksi Pasi sinun aiheelliseen juttuun malariasta http://www.ilmastofoorumi.fi/2013/11/08/suomalaistutkijat-malarian-levinneisyys-ei-riipu-lampotilasta-vaan-kotitalouksien-koosta/ voi kommentoida vain facebookiin loggautumalla. Koska en liity "f" Panen siksi kommenttini tähän:

Lena Huldenin mukaan malaria edellyttää kahta eri hyttysen (horkkasääsken) suorittamaa veriateriaa ennenkuin plasmodium loinen kehittyy ja käynnistää taudin. Siksi ahtaissa tiloissa ja lukuisten ihmisten asumuksissa sikiää malaria. Lenan väitöskirja aiheesta löytyy osoitteesta http://www.metla.fi/dissertationes/df73.htm

2008 olleesta väitöstilaisuudesta kerroin omassa blogissani http://ilmasto.wordpress.com/2008/10/24/mielenkiintoinen-vaitostilaisuus/

Avatar
pasi
Valvoja
Viestit: 1129
Liittynyt: 15.07.2007, 13:23:23
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Miksi Facebook?

Viesti Kirjoittaja pasi »

BorisW kirjoitti:En ole liittynyt Facebookin eikä ole tarkoituskaan. Siksi ihmettelen miksi Pasi sinun aiheelliseen juttuun malariasta http://www.ilmastofoorumi.fi/2013/11/08/suomalaistutkijat-malarian-levinneisyys-ei-riipu-lampotilasta-vaan-kotitalouksien-koosta/ voi kommentoida vain facebookiin loggautumalla.


Aiemminhan noita juttuja ei voinut kommentoida sivuille lainkaan. Lisäsin Facebook-kommentoinnin sen mainosarvon takia eli jos F-käyttäjä kommentoi, kommentin voi helposti jakaa Facebookissa ja saada jutulle lisänäkyvyyttä. Voin toki selvittää olisiko mahdollista avata myös tavallinen kommentointi F-kommentoinnin rinnalle.
Pasi J. Matilainen
Puheenjohtaja, Ilmastofoorumi ry

Avatar
pasi
Valvoja
Viestit: 1129
Liittynyt: 15.07.2007, 13:23:23
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Re: Miksi Facebook?

Viesti Kirjoittaja pasi »

pasi kirjoitti:Voin toki selvittää olisiko mahdollista avata myös tavallinen kommentointi F-kommentoinnin rinnalle.


Nyt on tavallinenkin kommentointi auki. :-)
Pasi J. Matilainen
Puheenjohtaja, Ilmastofoorumi ry

Vastaa Viestiin